Jan Zasztowt
Total oldchool w bardzo pozytywnym znaczeniu. Dużo i tanio.Wystrój rodem z 2005 :)Jedno z niewielu takich miejsc które się zachowały.
Źródło:
Jan Niziński
Miejsce w warszawie jak dla mnie klasyczne. Sercu towarzyszy od gimnazjum po studia, ceny sa niezwykle przystepne, nie sa to juz moze czasy kiedy slodki pan na “poprosze kurczaka za dyche” przygotowywal lekko mniejsza porcje tajskiego kurczaczka podajac z usmiechem na talerzu, ale w porownaniu z innymi tego typu miejscami ceny dalej sa smieszne
Źródło:
Filip Stojanow
Wspaniałe jedzenie, duże porcje w przystępnej bardzo cenie, jak na obecne czas, najlepszy tajski kurczak, klasyka.
Źródło:
laiki pl
Świetny kurczak po tajlandzku w świetnej cenie. Klimatyczny wystrój "jak u azjatyckiej babci". Polecam wszystkim wygłodzonym studentom
Źródło:
Michał Strzelecki
Klimatyczny bar schowany na uboczu, prowadzony przez starsze, bardzo miłe małżeństwo, w którym można bardzo tanio zjeść pyszną i dużą porcje kurczaka po tajlandzku. Miejsce do którego chce sie wracać.
Źródło:
Elżbieta B
Po dłuższej przerwie wróciłam w to miejsce i jak zwykle było pysznie. Duża porcja dobrze przyprawiona. Cena satysfakcjonująca. Będę wpadać częściej.
Źródło:
black_ parade
legendarny punkt. kuciak tajland łaskocze podniebienie za każdym razem. pad thai wege tez był git
Źródło:
Mateusz Scislowski
Najlepszy bar orientalny tego typu na śródmieściu w Warszawie po raz pierwszy kiedy tu zjadłem był rok 2010 od tamtej pory nic się nie zmieniło na gorsze ❤️
Źródło:
Bruno Podsiadło
kuciak tajland od zawsze nie do pobicia w swojej klasie na warszawskiej mapie (dawniej „kurczak za 9”)
Źródło:
Marcin Bugaj
Legenda. Wnętrze bardzo zaniedbane, ale to tworzy specyficzny klimat, jedzenie wyśmienite, najlepszy "Chińczyk" w Warszawie
Źródło: