Agnieszka
Przepyszne steki, sympatyczna obsługa, czuć swojski klimat, na pewno wrócimy tam z mężem nie raz.
Źródło:
Grzegorz Browarski
Restauracja jest prowadzona przez rodzinę pochodzącą z Izraela i serwuje autentyczną żydowską kuchnię. Lokal jest przytulny, panuje w nim bardzo przyjazna (wręcz rodzinna) atmosfera. To bardzo dobre miejsce na spróbowanie potraw pochodzących z Ziemi Świętej.
Źródło:
Majkel
Bardzo fajne miejsce na szybki lunch. Wybór potraw jest całkiem spory a dodatkowo codziennie są zestawy lunchowe do wyboru. Ceny bardzo ok 20-25 zł za obiad. To na co trzeba koniecznie zwrócić uwagę to kiszonki - oliwki, rzodkiewka, ogórki, kapusta, rzepa, imbir i tak dalej. Świetnie przygotowane i w sensownych porcjach żeby spróbować nawet kilku. Choćby tylko po to warto się wybrać.
Źródło:
Michał Pierz
Przepyszne jedzenie, różnorodne, syte, świeże i do tego zdrowe oraz tanie. Rzadko można spotkać takie połączenie :)Polecam codzienne świeże lunche w cenie 17-19 PLN.Dynamiczne menu też jest ekstra atutem.Lokal raczej na szybki lunch, krótkie spotkanie, bardzo mały, wspólne stoły etc wiec raczej nie na spotkanie biznesowe czy kameralne wyjście.
Źródło:
Klaudia Sibielak
Lokal odwiedziłam po raz pierwszy przy okazji akcji "Operation Dugo" - od tej pory będę odwiedzać regularnie! Pyszny, soczysty falafel, świeża surówka i idealne sosy, nic dodać nic ująć! Polecam wszystkim miłośnikom falafelów!
Źródło:
Arkadiusz Chabrowski
Pyszny hummus (bardzo tlusty i bogaty w tahini). Poza tym karmia smacznie i tanio. Typowa lunchowka wiec nie ma co sie rozsiadac, ale na pewno warto wpasc po hummus na wynos :)
Źródło:
Michał Zieliński
Moje ulubione miejsce na lunch, bywam tam kilka razy w tygodniu. Moim zdaniem najlepszy falafel w Warszawie. Nie wien jak dania mięsne, ale wege jest super, polecam.
Źródło:
Tom Jarza
Najjaśniejszy punkt na kulinarnej mapie Warszawy. Miejsce, które trzeba odwiedzić i posmakować :)
Źródło:
Kamila Rakowska
Możesz spodziewać się tam przedstawicieli wolnej Polski i judeopolonii. Nie zapomnij o netilat jadaim
Źródło: