Kuba Pander
Restauracja na bardzo dobrym poziomie, wystrój mógłby być nieco bardziej dopieszczony ale to co najważniejsze czyli jedzenie jest na wystarczająco wysokim poziomie.Byłem tutaj podczas Restarant Week, spróbowałem obu opcji - wege i regularną i każda była pyszna w swojej formie. Poza Restaurant Week można tutaj także spróbować ciekawych dań w trakcie lunchu (od 12 do 16) - menu zmienia się co tydzień.
Źródło:
Przemysław Kozłowski
Pyszne śląskie jadło, podane w niestandardowej formie. Pięknie podane, porcje obfite, a żołądek zadowolony. Koniecznie wpadnijcie.
Źródło:
Anna Wiesebach
Pyszne jedzenie, podane w piękny sposób;) naprawde restauracja na poziomie z przystępnymi cenami. Polecam!
Źródło:
Lukasz Zyla
Świetne jedzenie, w menu jest z czego wybierać. Czarny majonez był dla mnie czymś nowym i z pewnością przyjadę po więcej.
Źródło:
Leszek Chomacki
Jedzenie smaczne, sympatyczna obsługa. Wystrój jest mocno ascetyczny, co nie każdemu może się podobać.
Źródło:
Lukasz Kurowski
Realy good place for a Sunday lunch. Traditional Silesian food served in modern way. Nice staff and a modern interior.(Przetłumaczone przez Google)Naprawdę dobre miejsce na niedzielny lunch. Tradycyjne śląskie jedzenie podane w nowoczesny sposób. Miła obsługa i nowoczesne wnętrze.
Źródło:
Anna Sołtysik
Bardzo ciekawe menu. Smacznie, ładnie podane. Wystrój nieco ascetyczny, ale ciekawy. Piwa rzemieślnicze ?. Przemiła obsługa! I prezencik przy okazji Restaurant Week!
Źródło:
Blyfycyfyfyf
Pyszne, nietypowe dania, połączenie kuchni śląskiej z nowoczesnością. Świetna obsługa, przyjemny wystrój. Dania jak z luksusowej restauracji, a ceny o połowę niższe :)
Źródło:
Kuba
Doskonała restauracja. Minimalistyczne wnętrze, uśmiechnięta obsługa, a przede wszystkim karta - niecodzienne propozycje i kompozycje z nawiązaniem do lokalnej kuchni. Wszystko czego próbowaliśmy zachwyciło nas, tak smakiem jak i sposobem podania. W bardzo przystępnej cenie można też skorzystać z zestawu lunchowego.
Źródło: