Cezary Soćko
Jedzenie bardzo dobre (byliśmy w porze śniadaniowej) cenowo również bardzo przystępne.Obsługa pierwsza klasa, kelner Rafał tworzy dobrą i pozytywną atmosferę podczas obsługi.Ogródek przyjemny dużo zieleni.Na pewno jeszcze tam wrócę.
Źródło:
Jakub Janota
Najlepsze śniadania w Warszawie. Od wielu lat wysiadam na Wschodnim i próbowałam już wielu śniadań, w wielu miejscach. Moją pracę w Warszawie zaczynam w Bazarze i zawsze kończę przed powrotem do domu. Super miejsce ze stabilnym trzonem ludzi. Wiadomo, że pojawiają się nowi, nie zawsze fajni, ale co doświadczenie, to doświadczenie.
Źródło:
Marcin Tomczuk
Bardzo oryginalne miejsce na warszawskiej Pradze w którym można wypić ciekawe drinki. W moim wypadku było to whisky sour z marakuja które polecił miły kelner. Jest to strzał w dziesiątkę. Polecam.
Źródło:
Damian Sokołowski
Muzyka na żywo dodaje temu miejscu niepowtarzalnego uroku. Koncerty są świetnie zorganizowane i wspaniale dopełniają atmosferę.
Źródło:
Emilia Nowak
Autorskie koktajle to prawdziwa uczta dla zmysłów. Każdy napój jest starannie skomponowany i smakuje wybornie
Źródło:
Ama Rula
Bardzo przyjemne miejsce, smaczne śniadanko: jajka po benedyktyńsku, kawka do tego za złotówkę. Super miła obsługa. Chętnie zajrzę spróbować innych pozycji menu. ☺️ Super muza z głośników ?
Źródło:
Daniel Korczakowski
Śniadania w Bazarklub to idealny sposób na rozpoczęcie dnia. Świeże składniki i pyszne potrawy zadowolą każdego
Źródło:
Michał Gałka
Fantastyczna kuchnia, która łączy tradycję z nowoczesnością. Idealne miejsce na każdą okazję.
Źródło:
Wiktoria Grabarczyk
Bistro Bazarklub to miejsce z niepowtarzalnym klimatem. Przytulna atmosfera i wygodne kanapy sprawiają, że chce się tu wracać!
Źródło:
Pablo Q
Miejsce super. Extra atmosfera. Można wypić dobre piwo, drinka lub coś mocniejszego. Albo po prostu napić się dobrej kawy. I oczywiście też zjeść coś dobrego można.
Źródło:
Björn Agaton
The price for tasting menu including 10 dishes and lots of wine is 140. HIGH value for that price. The food is excellent.
Źródło: