Ewelina Arndt-Grzewińska
Bardzo dobra obsługa, zamówione dania podano nam w niespełna 15 minut. Smaczne, jednak porcje wielkościowo średnie. Spokojna i urokliwa okolica
Źródło:
Paweł Szukała
Wizyta z przypadku, jednak trafiona idealnie.Zamówiliśmy krem pomidorowy. Takiego pysznego wcześniej nie jadłem. Żona zamówiła także spaghetti z owocami morza, a ja lasagne. Jedno i drugi bardzo smaczne. Do tego wszystkiego karafka z zimną wodą i wyszliśmy najedzeni i zadowoleni.Zdecydowanie polecam 👍🏻
Źródło:
Michał Gawryś
nie wybieram zazwyczaj zbyt luksusowych knajp ale było po drodze. na prawdę pyszne żarcie. kelner był klawy. A miejsce sami widzicie. No i ceny za zestaw lunchowy do zniesienia.
Źródło:
Jaroslaw Galuszka
Bardzo dobre wspomnienia kuchni śródziemnomorskiej - tutaj nie spodziewałbym się dostać pizzy z anansem ;) polecam ravioli - warto zapytać, jakie kucharz przygotował. Bardzo miło spędzony czas :)
Źródło:
Mariusz J
Jedzenie bardzo smaczne. Rewelacyjne ravioli i fenomenalne Vitello tonnato. W lokalu czysto, spokojnie, można miło spędzić czas. Z drobnych minusów: porcje mogły by być nieco większe, a panowie z obsługi bardziej zaangażowani.
Źródło:
Adriana Wajsen
Super zestawy lunchowe :)pyszna zupa z warzyw strączkowych i danie główne i jeszcze deser :)) bardzo mila obsługa. Można zjeść na tarasie i w środku restauracji
Źródło:
Ola Si
Bardzo lubię tu jeść / zajrzeć na szybką kawę. Przyjemna atmosfera, uroczy i troszczący się o gości Szef, doskonała sezonowa kuchnia włoska. Dzisiaj jadłam linguini z wołowiną i borowikami - pyszne ale mam zasadę, że nie dojadam jak już się najadłam 😉 stąd te kilka kawałków mięsa pozostawionych - było wyśmienite 😘 Tu nawet zwykłe czekadełko jest super, dzięki doskonałej oliwie i balsamico. Dziękuję za udany wieczór i pozdrawiam restauracyjną squadrę!
Źródło:
Krystian Zachoszcz
Spaghetti z owocami morza odlot! Ośmiornica z krewetkami super. Nie mogę też zapomnieć o obsłudze, 5 z plusem. Pozdrowienia dla Pana Jacka. Profesjonalizm w każdym wydaniu. Miejsce warte odwiedzenia.
Źródło:
Anna K
Bardzo miła restauracja. Małże pyszne z Pinot Gridgio z 2017. Mozzarella Buffalo....pierwsza klasa. Prosto, smacznie, ale z polotem. Dziękuję
Źródło:
Seweryn Czarnowski
Chyba najlepsza warszawska restauracja "po wlosku". Ulubione danie pasta lub risotto z owocami morza.
Źródło: