Luk Waw
Przepyszne jedzenia i miła obsługa to doskonałe wizytówki tego miejsce. Jednym słowem pysznie i klimatycznie.
Źródło:
Piotr
Bardzo dobre jedzenie, świetna jakość składników. Jedna z najlepszych pizz neapolitańskuch w Warszawie.
Źródło:
Michał Mrozowski
Jedna z najlepszych neapolitańakich pizzerii w Warszawie. Co miesiąc dwie nowe pizze w menu - zawsze zaskakują!
Źródło:
Kamil Kędzierski
Bez dwóch zdań najlepsza pizza w całej Warszawie. Choć konkurencja jest naprawdę spora, to Casa Mia nie ma sobie równych.Jedna z najlepszych jakie miałem okazje jeść w Polsce.
Źródło:
Szymon Piotr
Pizza prawdziwie napoletańska. Wysoko uniesione brzegi wypełnione powietrzem, idealny sos pomidorowy (żadnej redukcji, widać że świeży). Do tego kremowa mozzarella. I gotowe, mamy mistrzowską Margaritę. Duży plus za podanie pizzy w mniej niż 5 min
Źródło:
Krzysztof Pawlica
Wysokie ceny które w całości są rekompensowane przez wysoką jakość.Oryginalne produkty, autentyczne dania.Bardzo bardzo miła obsługa, pani dopytywała o kolejność i czas podawanych dań co uważam za wielki plus.Wszystko się zgadza.Z pewnością wrócimy spróbować kolejnych pozycji z menu.
Źródło:
Р.О Роман
Cicha i spokojna, a co najważniejsze bardzo smaczna pizza, prawdziwy ser mozzarella, domowe sosy, które składają się na wysokiej jakości pizze, polecam tę pizzerię znajomym i często ją odwiedzam.
Źródło:
Grzegorz M
Pizza była bardzo dobra i ciasto było inne niż w sieciówkach i trudne do powtórzenia w domu - dojrzewające.
Źródło:
Vipul Prasad
Authentic pizzas with great meat quality and hospitable staff. Must visit.(Przetłumaczone przez Google)Autentyczne pizze z doskonałą jakością mięsa i gościnnym personelem. Musisz odwiedzić.
Źródło:
Xana Almeida
Best pizza by far in all Warsaw!! Delivery time has room for improvement.(Przetłumaczone przez Google)Zdecydowanie najlepsza pizza w całej Warszawie!! Czas dostawy może zostać ulepszony.
Źródło:
JN
I think it is the most authentic Neapolitan pizza to eat in Warsaw.Chef Domenico is super friendly and he has an extremely professional approach to his work.(Przetłumaczone przez Google)Uważam, że jest to najbardziej autentyczna pizza neapolitańska, jaką można zjeść w Warszawie.Szef kuchni Domenico jest bardzo przyjazny i ma niezwykle profesjonalne podejście do swojej pracy.
Źródło: