Mariusz Winiarski
Suuppeerrr jedzenie. Mam pecha... Coraz dłużej trzeba czekać. Niemniej WARTO!Historycznie: było super, potem się pogorszyło a teraz znowu jest suuuppeerrr!!Czas oczekiwania bez zmian. Długo. Trzeba to wziąć pod uwagę i dlatego trzeba zamawiać "startery"!
Źródło:
Piotr K
W dniu dzisiejszym w restauracji zorganizowaliśmy urodziny dla mamy. Osobna salka, bardzo dobre jedzenie, wspaniały klimat w lokalu. Wspaniała obsługa (wyrazy szacunku dla Pani która nas obsługiwała - profesjonalne podejście) i dbałość o klienta. Wyszliśmy bardzo zadowoleni i z pewnością tam wrócimy. Dziękujemy i do zobaczenia.
Źródło:
NoName
Pyszna pizza. Jeszcze na miejscu nie miałem okazji być ale od 3 miesięcy jest to mój ulubiony lokal z włoska cienka pizza. Panie podczas rozmów bardzo miłe i szybko przyjmują zamówienie. Nie ma problemu z zamówieniem jedzenia na konkretną godzinę. Pizza czasami dojedzie tak gorąca ,że trzeba poczekać a mieszkam 3km od lokalu. Bardzo duży plusik dla takiego sympatycznego przybytku w Radomiu !
Źródło:
Michał Fijałkiewicz
Bardzo uprzejma obsługa, świetna włoska kuchnia i oryginalny włoski klimat. Bardzo polecam ten lokal!
Źródło:
Michaello
Prawdziwy włoski klimat w takiej dziurze jak Radom ??No i super obsługa przez przesympatyczną panią kelnerkę Sandrę „młodszą”Top
Źródło:
Emilia Skorża
Byłam pierwszy raz i wiem, że będę wracać.Cudowna atmosfera, przemiła obsługa. A Panna Cotta to najlepsze co w życiu jadłam.Polecam to miejsce!
Źródło:
Basia Sokół
Polecam na 1000% ?Cudowna p. Dominika ?Obsługa z wysoką kulturą osobistą, fachową i bardzo życzliwa. Wyśmienita kuchnia. Piękne, klimatyczne miejsce. Bardzo Państwu dziękuję za profesjonalizm I elegancko przygotowaną uroczystość ?
Źródło:
Michał Towarek
Bardzo wysokiej jakości jedzenie, pizza z najwyższej jakości składników, makarony bardzo smaczne. Polecamy
Źródło:
Leszek
Pyszne jedzenie , bardzo fajny klimat , włoska muzyka wyjątkowo miło spędzony wieczór z pewnością wrócimyPozdrawiam
Źródło:
Nicolas Kerremans
to nie gotowanie, ale sztuka dziękuję za dobrą pizzę, a zwłaszcza doskonałe fussilli z łososia! ! ! i dziękuję Nicolasowi Francuzowi
Źródło: