salty.carbonara
Niepozorna restauracja, która okazuje się być mistrzowska ? Przepyszne świeże ryby, idealnie dobrane składniki, dania są kreatywne. Nie dziwię się, że sala jest pełna. Pani kelnerka momentami odpowiada mało kulturalnie, ale chyba taki ma charakter, można nawet powiedzieć że ma to swój urok. Polecam miejsce i na randki i na spotkania rodzinne! :)
Źródło:
niesia133
Miejsce godne polecenia, obowiązkowy punkt na mapie Mazur! Byłyśmy zachwycone zaròwno posiłkami jak i czasem obsługi. Pani kalnerka przesympatyczna. Còrka swòj dziecięcy zestaw otrzymała ekspresowo. Dorośli niewiele dłużej musieli czekać. Okoń pyszny, placki zimniaczane z grzybowym sosem cudowne! Nic dodać, nic ująć. Polecam!;)
Źródło:
Michał K
Bardzo dobre jedzenie, byliśmy dużą grupą przyjaciół wszystkie potrawy bardzo smaczne. Obsługa na najwyższym poziomie. Chętnie będę wracał
Źródło:
ola s
Wzięliśmy lina w śmietanie i jadło rybaka z okoniem. Jedzenie rewelacyjne, ładnie podane, sprawna obsługa. W niedzielne późne popołudnie czekaliśmy na danie z 15-20 minut. Warto zjechać z trasy!!
Źródło:
Paula Sawoch
Miejsce bardzo przyjemne, mimo sporego ruchu nie czekaliśmy długo na dania. Obsługa miła. Zamówiliśmy żurek w chlebku, sandacza z puree z batatów oraz schabowego marynowanego w mleku. Porcje spore, jedzenie przepyszne. Mój partner jako wielki fan żurku potwierdził, że już dawno lepszego nie jadł. Również duży plus za akceptacje psiaków :) bardzo polecam!
Źródło:
stone buster
Mimo niedzieli i pełnej sali jedzenie dostaliśmy po 35 minutach, jak zawsze pysznie, okonek the best. Jest to miejsce do którego chętnie będę wracał i miło wspominał. Dziękuje za wszystko. I życzę wszystkiego dobrego.
Źródło:
rstanki
Bardzo dobrze przygotowane ryby, w tym miejscowe: sielawa i okonki. Świetny chłodnik. I na duży plus Pilsner Urquell lany z beczki !!!
Źródło:
Grzegorz Dąbrowski
Wyjątkowo klimatyczne miejsce. Piękny zakątek Mazur z bardzo dobrym jedzeniem i miłą obsugą w stu procentach gody polecenia.Pani Małgosiu dziękuję.
Źródło:
Basia Niedziela
Bardzo pyszne jedzenie, świeże i gorące. W Chacie Rybaka stołowaliśmy się cztery razy w ciągu tygodniowego pobytu, warto przejechać kilka kilometrów, żeby dobrze zjeść. Ceny przystępne, obsługa bardzo miła. Polecamy!
Źródło:
Krzysztof Wilczyński
Może i długo się czeka na zamówienie w sezonie, ale jedzenie to rekompensuje! Golonka i pstrąg z pieca pycha!
Źródło: