Ania Dąbrowska
Bardzo smaczne jedzonko, szybko podane, miła obsługa. Spokojnie, cicho, przestronny lokal, bez uciążliwych zapachów charakterystycznych dla barów azjatyckich. Aha i jeszcze ważna uwaga: bez dolegliwości trawiennych co rzadko mi się zdarza po zjedzeniu azjatyckich dań.
Źródło:
Marcin Maliszewski
Przemyślana kuchnia, super pozycje. Widać ogrom zmian i włozenego serca w nową karte. Czas podania 5/5Jakośc produktów 5/5Kompozycja 5/5Menu 5/5To nie jest typowy Chińczyk.Ten koncpet zasluguje na Chińczyk z + i to dużym.Polecam
Źródło:
Bartosz Ziulkowski
Obsługa bardzo miła, jedzenie genialne, kurczak generała tso obroniłby się na każdym kulinarnym polu bitwy i zdominował przeciwnika głębia smaku. Zupa Tom kha lepsza nawet od jego dziewczyny. Gorąco polecam!
Źródło:
Davit W delegacji
Dane naciągane 5 gwiazdek.Parking jestWystoj ładnyUbikacja schludnaObsługa miłaJedzonko zajeb.ste!Jedyny minus - porcja powinna być wieksza, zwlaszcza ze ceny nie sa najniższe.Wrócę.
Źródło:
Slav Nowaczewski
Dobre. Bardzo dobre, super że w Falenicy a nie na Żurawiej.Laksa świetna, orzeźwiająca i sycącą. Padthai z wołowiną w sam raz.Curry mega, ani za kwaśne, ani za pikantne. No i piklowane warzywa.Uczciwie polecam to bistro z kuchnią orientalną, różniące się zasadniczo od wszystkich innych chińczyków. Nazwa zatem przewrotna :-) Spróbujcie, z resztą, sami!
Źródło:
Ola Kamieniak
Wielokrotnie zamawialiśmy i za każdym razem było przepyszne, najlepszy chińczyk w okolicy. W dodatku jedzenie estetycznie podane, świetna sprawa, serdecznie polecam ?
Źródło:
Катя Шамрай
Byłam w tym miejscu i powiem,że ceny są bardzo dobre, potrawy są naprawdę smaczne i serwis też był na poziomie. Daję 5!
Źródło:
Leszek Janas
Szybko dostarczone zamówienie,kurczak w cieście bardzo ładnie poddany, duzo dodatków i smaczny. Dodatkowo milo ze sa widelce i noże z pałeczkami.Polecam!
Źródło:
Katarzyna
Gorąco polecam!!! Jedzenie bardzo smaczne, dobrze doprawione. Bardzo miła atmosfera w lokalu. Nie jest to „typowy Chińczyk”, tylko autorski koncept z jedzeniem na poziomie restauracyjnym
Źródło: