Maciej Zawadzki
Mega fajne miejsce na mapie Warszawy, pyszne jedzenie. Tatarek i sałatka z kozim serem. Do tego super obsługa w osobie wyluzowanego Macieja :)Pozdro :)
Źródło:
Iwona Oliwińska
Fantastyczny łosoś (upieczony w punkt) z puree koperkowym i sałatą z rukoli. Coś wraca z fanfarami, zmienione menu - świetny dobór, obsada kucharsko-kelnerska rewelacyjna, muzyka i alkohole. Ekstra!!!A dziś był makaron z bakłażanem i sosem pomidorowym i kroplą śmietany. Makaron robiony na miejscu, a sos i bakłażan idealne. Jadła bym i jadła. Proszę Pana Kucharza, to nieprzyzwoite żeby tak gotować!!! Przez Pana utyję!!!
Źródło:
Adam Kolpaczewski
To miłe uczucie, kiedy idziesz do lokalu. A przeczucie mówi Ci aby wejść do zupełnie innego. Tak właśnie było tutaj. Impulsywnie wszedłem do wnętrza i zachwycił mnie styl. Z jednej strony para grająca w Scrabble przy obiedzie, z drugiej strony Kobiety jakby wyjęte z lat 20. A obiad pyszny. Ceny również rozsądne. Polecam tam zajść, choćby na kawę.
Źródło:
Anna Hordyna
Fantastyczne miejsce, polecam z całego serca. Jedzenie i herbata po prostu pycha! Sympatyczny kelner podarował cudowny nastrój. To restauracja, do której będę wracać jak na święto.
Źródło:
Krzysztof Mat
Bardzo Dobre jedzenie wielkość optymalna, ja spróbowałem stek Wołowy? zamówiłem średnio wysmażony i taki był ?więc duży plus.do tego lemoniada truskawkowa i tost z kozim serem które udało się mi szczupnać od mojej kobiety też były pyszne więc myślę że reszta powinna trzymać poziom. cenowo srednio standard restauracyjny w Warszawie wiec ok. generalnie polecam :D
Źródło:
Magdalena Król-Paderewska
Jakość i smak na wysokim poziomie. Produkty ekstra świeże i smaczne. Jadłam: sznycel z kurczaka zagrodowego - pyszny soczysty z szałwią i chrupiącą panierką smakującą jak świeży chlebek. Filet z piklowanego pstrąga - oj poezja, ryba świeża do tego obłędne ziemniaczki. Próbowałam także bajgle z łososiem i mozzarellą - wypiekają na miejscu. Wszystko czego tam próbowałam pycha, świeżo i czuć, że składniki na dobrym poziomie. Miejsce fajne z klimatem.
Źródło:
Kowalski Piotr
Exceptional food quality , Very nice (English speaking) service , place located near historic Zabkowska street. Great value for money. 100% recommend(Przetłumaczone przez Google)Wyjątkowa jakość jedzenia, bardzo miła (anglojęzyczna) obsługa, lokal położony niedaleko zabytkowej ulicy Ząbkowskiej. Świetny stosunek jakości do ceny. W 100% polecam
Źródło:
Kostyantyn Maltsev
Very cozy place, feels like you are at grandmas home. Very tasty food, ribeye steak was delicious. Recommend 100%(Przetłumaczone przez Google)Bardzo przytulne miejsce, można poczuć się jak u babci. Bardzo smaczne jedzenie, stek ribeye był pyszny. Polecam w 100%
Źródło:
Chloé RERAT
Speaking English perfectly, really nice, making space for us, really friendly, didn’t try the food but great cocktails and beers:)(Przetłumaczone przez Google)Mówi doskonale po angielsku, naprawdę miło, robiąc dla nas przestrzeń, naprawdę przyjazny, nie próbowałem jedzenia, ale świetne koktajle i piwa:)
Źródło:
spring day
Amazing service, the food tastes very homey. I highly recommend their apple pie!(Przetłumaczone przez Google)Niesamowita obsługa, jedzenie smakuje bardzo domowo. Gorąco polecam ich szarlotkę!
Źródło:
JeJeWeCopenhagen, Denmark
We got the best salads we can remember having ever eaten: Halloumi salad and a feta salad, sounds simple, but were far from so: Imagine perfectly coordinated taste variations released in steps while eating. Art or magic or a skilled chef in the kitchen. We also shared a chicken liver: Fresh and wellcooked with a concentrated sauce out of this world. Good beers, great service, and an ambience that makes you wish this place was just around the corner, and not a plane ticket away.
Źródło: