Bella Iza
Kelner dokładnie nam wytłumaczył pozycje z karty i pomógł w zamówieniu.Mięso przyrzadzane zgodnie z naszymi preferencja mi. 😍Spędziliśmy bardzo miło czas.
Źródło:
Piotr Gorczewski
Wyśmienite jedzenie. Przepyszny tatar, kluski i stek. Genialna obsługa i kelnerzy, który z pasją opowiadają o różnych rodzajach wołowiny. Serdecznie polecam
Źródło:
Cezary Szymański
Miałem okazję spróbować steków z Crazy Butcher, i to najlepsze co mogłem zrobić ! Jestem smakoszem steków i to bistro zdecydowanie podpadło mi do gustu. Polecam rib eye z jałówki, oraz zdecydowanie warto zdecydować się na steki z wagyu. Jedliśmy Australię oraz Hida. Pani kelnerka zarekomendowała nam stopień wysmażenia MR, co było dodatkowym plusem ! Obsługa jak i same bistro jak najbardziej na plus ! Polecam
Źródło:
Bartek W
Przepyszne jedzenie i znakomita obsługa. Tatar jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy, jaki mieliśmy okazję spróbować. Steki oczywiście same się bronią, ale dodatki do nich również pysze - nawet zwykle ziemniaczki z masełkiem smakowały rewelacyjnie. Bardzo miła, profesjonalna i nienachalna obsługa (obsługiwał nas Pan z ciemnymi włosami, niestety nie znamy imienia ale pozdrawiamy :))
Źródło:
Magdalena Drożyńska- Duklas
Przepyszne steki, bardzo profesjonalna i super miła obsługa . Jedyne danie bezmięsne w menu również było przepyszne , więc można się tutaj wybrać w towarzystwie wegetarianina. Bardzo gorąco polecam. Będę tutaj wracać
Źródło:
3marcinmarian
Jeśli ktoś lubi dobrej jakości mięso, myślę, że miejsce to jest warte odwiedzenia. Zamówiłem steka, kelner przyniósł kawał mięsa z pytaniem, czy taki może być. Samo mięso bardzo dobrej jakości. Kucharz zrobił kawał dobrej roboty, stopień wysmarzenia idealnie taki o jaki prosiłem.Plusem duży wybór mięs (rodzajów i pochodzenia) oraz możliwość kupna steka do zrobienia w domu.Miejsce zdecydowanie przyjazne mięsożercom
Źródło:
Aga Bojarska
Miejsce zdecydowanie na najwyższym poziomie.Przyszliśmy z Finebita, od początku przywitała nas uśmiechnięta obsługa - przemiło!Pani bardzo dobrze znała menu, doradziła nam zamówienie Porterhousea (750g) na dwie osoby i byliśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru. Przed obróbką również mieliśmy okazję przyjrzeć się, jak wygląda nasz stek.Jeśli chodzi o dodatki - zarówno konfitowany por, jak i grillowane warzywa zrobiły robotę,Z pewnością nie raz tu wrócimy :)
Źródło:
Dominika Kara
Raj dla mięsożerców, mięso bardzo wysokiej jakości, odpowiednio wysmażone - zgodnie z życzeniami klientów. Pyszne dodatki, przystawki i desery.
Źródło:
kamila Dun
Poprostu poezja!Porterhouse dla dwojga... No nic lepszego nie ma... Pan obsługujący posiadający wiedzę o każdym kawałku mięsa😊Wszystko poprostu High QualityMoje ulubione miejsce w Polsce
Źródło:
Gallus Gabriel
Świetne miejsce na trojmiejskiej mięsnej planszy. Zadowolony z zawodowego podania godnego najlepszych kuchni. Smak idzie w parze z doznaniami wizualnymi. Obsługa miła, w punkt. Bez zawodu.
Źródło:
Michal Trojanowicz
Jedna z najlepszych restauracji w trójmieście. Nie tylko jedzenie ale i obsługa fenomenalna. Myśle, że jest to obowiązkowa pozycja dla każdego mięsożercy !
Źródło: