marta wołosiak
Mistrzostwo! Obłędne steki,przepyszne dodatki, świetna obsługa. Polecam zrobić rezerwację, bo miejsce jest malutkie a chętnych naprawdę sporo. Ceny niemałe, ale uczciwe i zdecydowanie warte serwowanych produktów.
Źródło:
Paweł Głowacki
Na wszelki wypadek zarezerwowaliśmy wcześniej miejsce jednak w długim weekendzie nie było to konieczne, ruch był umiarkowany. Lokal utrzymany w stylu PRL-owskiego sklepu mięsnego. Obsługa bardzo miła i pomocna w wyborze dań. Steki z sezonowanej wołowiny wyśmienite, podobnie jak wino argentyńskie. Dobre słodkie desery. Ja wybrałem na deser jednak pieczony szpik wołowy, był wyśmienity. Ceny adekwatne do miejsca i jakości potraw oraz obsługi. Polecam to miejsce.
Źródło:
Joanna Konarzewska
Fantastycznie smaczne miejsce. Cenowo raczej nie na co dzień ale grzechu warte. Warto rezerwować stolik na więcej osób, bo lokal malutki, w lato ogródek. Możliwość zakupu miesa na wynos.
Źródło:
Cherry Pie
Rewelacja. Pysznie, świeżo.Chyba najlepszy tatar jaki jadłam. Spróbowałam tez szpiku, pierwszy raz wiec nie mam porównania, ale był bardzo delikatny, tłusty… dobry :)Polecam niezdecydowanym.Ceny raczej wyzsze niż niższe ;)
Źródło:
Tobi
Klimatyczne miejsce, bardzo smaczne jedzenie, miła i pomocna obsługa. Z pewnością wrócimy tam jeszcze ?
Źródło:
Łukasz Gosławski
Klimatyczne miejsce na Saskiej Kępie. Zamówiłem Cheeseburgera i się nie zawiodłem! Super mięso jak i reszta składników a dodatkowo bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam!
Źródło:
Jakub Wit
Cudowne, jakościowe steki, wysmażone w punkt wedle życzenia. Do tego sosy, które świetnie grają i podbijają doznania smakowe mięsa. Smaczne dodatki. Fajny wybór alkoholi, od dobrych win przez pyszny cydr. Obsługa profesjonalna i pomocna, ale bez nadęcia, dzięki czemu tylko polepsza przyjazną atmosferę miesjca...No mógłbym być codziennie, bo jest genialnie :))
Źródło:
Maciej „Góral” Góralski
Pyszne jedzenie, żona poleca New York well done a ja zajadałem się Flat Iron i rewelacyjną sałatką Pomidorów z śmietaną. Dostarczone do stolika przez profesjonalnego Karola. Polecam
Źródło:
Karol Sobczak
Wspaniałemu miejsce z wybornym mięsem. Szeroki wybór steków i potraw sezonowych. Miałem przyjemność jeść burgera gdzie mięso grało główną rolę i było pyszne. Innym razem wziąłem polędwicę, która była idealnie wysmażona na stopień medium rare, a do tego sos Madeira. Na miejscu znajduje się też sklep gdzie możemy nabyć świeże mięso bądź rzemieślnicze szynki i kiełbasy. Miejsce obowiązkowe dla mięsożerców
Źródło:
Goha Constans
OOOOO BOGINI! Właśnie zjadłam NAJLEPSZEGO burgera w Warszawie, a muszę dodać, że powstał w mojej własnej kuchni z mięsa chwilę wcześniej kupionego w tym najlepszym z możliwych miejsc do tych celów (kupno mięsa;).Miejscówka wymiata, bo nie dość, że wszystko jest zawsze najwyższej jakości, to też Ekipa Mięsnego rządzi. Sympatyczni profesjonaliści, więc lepiej się nie da. POLECAM!
Źródło: