Marta Regowska
Sery pyszne i z duszą! Wszystkie owce i kozy, które dają mleko mają swoje imiona i charakterki ;) Właściciele sami dbają o zwierzęta i wytwarzają sery. Ciężka praca, wszystko eko, naturalne, z największą dbałością o szczegóły. I normalność, prawdziwość, otwartość, której doświadcza się od wyjścia z samochodu (bo jeszcze trzeba trafić :) od września sery będą regularnie serwowane na moich warsztatach winiarskich Winodobranie
Źródło:
Krzysztof Stankiewicz
Świetne sery. Piękne miejsce. Wspaniali właściciele! Polecam. Proponuję przed podjechaniem sprawdzić godziny otwarcia 😊
Źródło:
Kinga Krajewska
Fantastyczne miejsce,przepyszne wyroby i bardzo mili,otwarci właściciele😘 kózki też relacyjne,kochane.Ja osobiście nie jadłam lepszych serów z własnej roboty. Pozdrawiam
Źródło:
Daniel Kusnierz
Jedno z tych nielicznych miejsc gdzie można delektować się prawdziwymi serami. Można wszystkiego spróbować. Jakość taka sama jak w podobnych miejscach we Włoszech czy Francji. Właścicielka dzieli się też dużą wiedzą na temat produkcji. Oprócz sera czuć w tym miejscu wielką pasje ze strony właścicieli. Mili ludzie.POLECAM wszystkim miłośnikom prawdziwych serów, kefirów, jogurtów i kilku innych naturalnych produktów !
Źródło:
Michał Oleszczuk
Wyborne sery w bardzo szerokiej gamie rodzajowej i smakowej (twarogowe, żółte świeże i dojrzewające, pleśniowe i wędzone), wszystkie godne polecenia! Sery wędzone (owcze i kozie) to mistrzostwo świata (góralskie oscypki mogą się schować). Pleśniowe to inny poziom wtajemniczenia - czapki z głów . Pozdrawiam i serdecznie dziękuję.
Źródło:
Barbara Bogacka
Bardzo smaczne sery owcze i przemiła gospodyni. Dom w bajecznym miejscu choć "na końcu świata". Będę jeszcze wracać.
Źródło:
IVAN TORCHILOV
Serdecznie polecam!Jedne z najlepszych polskich serów, które próbowałem♥️ przepiękne gospodarstwo i przemili właściciele!
Źródło:
Anna Sachs-Cała
Sery wyśmienite, deserek i jogurt obłędny! Wszytko z miłością i dbałością o każdy szczegół. Polecam!!!!
Źródło: