Havana Blue
Przepyszny krem brulee, kawa waniliowa i czekoladą z rumem. Wystrój przepiękny. Jeden z gości to pan Robert Makłowicz więc tamtejsza kuchnia musi być dobra:)
Źródło:
kornii ii
Jedzenie pyszne, szybka i przede wszystkim bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam tą restauracje na obiad.
Źródło:
Arwena Andoniel
Bardzo przyjazna i kulturalna obsluga, super śniadania i pyszna kawa waniliowa :) na pewno tu wrócę!
Źródło:
Łukasz Tatar
Kapitalny kotlet cielęcy w Krakowie, przepyszne ziemniaczki i bardzo smaczna kapusta. Można jeść to danie kilka dni pod rząd i wcale nie będzie dość!A na deser - obłędny creme brulee, po prostu brak słów! I co ciekawe, przemiły pan kelner (ogródek, granatowa kurtka) z sympatią kojarzy klientów nawet po kilku miesiącach? Uczciwe brawa dla Europejskiej, najlepsze danie, deser, drink, a nade wszystko - najlepsza obsługa w Krakowie.
Źródło:
Marek Worek
The food was top notch and the servants were really nice our servant in perticular named Dominic treated us with great service and care .Bardzo polecam ta restauracje wszystkim znajomym , jedzenie bardzo pyszne a obsługa bardzo profersonalna , pozdrawiam naszego kelnera Dominika
Źródło:
Sylwia Litwicka
Fantastyczna i miła obsługa (23.05.2020, godzina 11:30), przepyszne śniadanie (wyśmienite i świeże pieczywo), widok na Sukiennice. Polecamy serdecznie!!!!
Źródło:
Konrad
Czuję się naprawdę zadowolony z mojej ostatniej wizyty w tej restauracji. Atmosfera była spokojna i przyjemna, a obsługa niezwykle uprzejma. Jak na deser, polecam ich wyjątkową szarlotkę.
Źródło:
Izabela
Serdecznie polecam sałatki, pierś z kaczki z czarną soczewicą, a także przystawkę z kozim serem i buraczkami. Wszystko wyśmienite i pięknie podane.
Źródło:
Nommo
Nigdy nie jadłem tak idealnie doprawionej polędwicy! Niebo w ustach! Po prostu palce lizać! Chapeau bas dla kucharza!
Źródło:
Małgorzata
Profesjonalna, bardzo miła obsługa, która bez problemu odpowiada na wszystkie pytania, przepyszne jedzenie. Z chęcią wrócę jeszcze nie raz?
Źródło:
Nancy
Delicious food, Polish sour rye soup is amazing, perogi is the best I've had in Poland, and apple pie is something really delicious.a feast for the gourmand of Polish food. Wonderful!
Źródło: