Urszula Kuźnik
Miejsce z duszą i historią oraz z przepysznym jedzeniem z regionalnymi dodatkami. Miodownik złoto! ❣️
Źródło:
Krzysztof Szymczak
Dziś byłem tam na wigilii firmowej.Wszystko zostało zorganizowane perfekcyjnie.Jedzenie smaczne, obsługa miła ,klimat dobry na tego typu spotkania.Wystrój sali miły i chyba coś tu się zmieniło bo jest przytulniej niż kilka lat temu gdy byłem tu pierwszy raz.Polecam odwiedzić to miejsce.
Źródło:
Joanna Gerlee
Nowe wydanie czytelnika to najlepsza restauracja z polskim jedzeniem w Warszawie. Niby klasyki znane z Lotosow, Mozaik i innych restauracji legend ale to tu szef kuchni i właścicielk dbają o najwyższa jakość. Bo tatar tatarowi nie równy, śledź sledziowi również. Sniadania obłędne!
Źródło:
Jerzy Snakowski
Piekne wnetrze vintage. klubowy klimat. Bardzo ciekawe domowe dania w karcie - kluski, racuszki itp
Źródło:
Martyna Gacek
Zupełnie nowa jakość jedzenia jak i obsługi. Podrasowany PRL vibe. Warto sprawdzać opcję lunch dnia na FB
Źródło:
Dorota K
Przyjemne miejsce z profesjonalną obslugą i pysznym jedzeniem. Polecam kanapki ze słoniną i proziaki!
Źródło:
Mirabella Burek
(Przetłumaczone przez Google) Postkomunistyczna kawiarnia w starym stylu z różnorodnym menu. Podstawowe opcje z możliwością uprawy posiłku. Absolutnie uwielbiam tę koncepcję! Pyszne jajka sadzone!(Wersja oryginalna)Post communist old style cafe with diverse menu. Basic options with possibilities to grow your meal. Absolutely adore the concept! Delicious poached eggs!
Źródło:
Hungry Girl
(Przetłumaczone przez Google) Dziś odebrałam od Czytelnika piękne danie główne obiadowe. Polskie kluski buraczane z rukolą i tofu.Niezwykle pyszne...(Wersja oryginalna)Today I took from Czytelnik beautiful main lunch dish. Polish beetroot dumplings with arugula and tofu.Extremely delicious...
Źródło: