Antoni Sieńko
Delektowanie się smakami rodem spod Kaukazu umila widok pięknego cieszyńskiego rynku. Jakość dań i urzekająca okolica to jednak nie wszystko, w pozytywne spektrum wpisuje się także uprzejmości i życzliwość obsługi. Gorąco polecam!
Źródło:
Rafał Trembla
Świetne i oryginalne jedzenie! Trafiłem do Bistro na zaproszenie przyjaciela, nigdy nie myślałem że kuchnia Ormiańska jest tak nietuzinkowa. Polecam za całokształt i oryginalność😀
Źródło:
Robert Fabiszewski
Duży kebab w bardzo cienkim naleśniku, wołowina super doprawiona orientalnie i duszone warzywka w środku. Pycha. Polecam
Źródło:
Martyna Wiśniowska
Pyszna kawa po ormiańsku z kawałkiem baklawy oraz bardzo smaczna pizza prosciutto , którą można kupić na kawałki, kawałki są bardzo duże.Polecam.
Źródło:
Tomek S
Jedliśmy kebab ormiański na talerzu. Bardzo smaczny. Do tego bardzo słodkie orzechowe ciastka to największe trójkątne najlepsze.
Źródło:
Hanna Pamuła
Miejsce godne polecenia. Bistro niewielkie, ale przytulne. Jedzenie pyszne i aromatyczne. Zamówione 3 potrawy: kebab, chinkali i tolma. Zjedzone ze smakiem :-)
Źródło:
KejtowPL
Pierwszy raz byłem w typowo gruzińskiej resturacji i na prawdę warto. Khinkali i haczapuri obłędne. Miły właściciel, wyjaśnia wszystkie dania. Polecam !!
Źródło:
Krzysiek Dziedzic
Bardzo dobry kebab. Niestety nie udało nam się spróbować wersji z baraniną bo było za wcześnie.Myślę, że jeszcze tu wrócimy.
Źródło:
Szymon Tarabura
Jadłem w tym miejscu tylko lavash, z racji na to, że chinkali i inne Gruzińskie przysmaki jadłem właśnie w tym kraju. Placek bardzo dobry, nie z dużo sosu, fajne akcenty ziół, mięso nieźle ;) Polecam lokal bo to chyba najlepszy kebab w Cieszynie
Źródło:
Marta Budny
Pyszna baranina, wszystko bardzo świeże. Zjadłam ze smakiem, jak do tej pory najlepsze jedzenie z bistro jakie jadłam. Pierwszy raz na talerzu miałam więcej mięsa niż frytek! Dziękuję za ciacho, nigdy nie zapomnę jego smaku.
Źródło:
Martyna Osiecka
Pyszne chaczapuri, które dostajemy gorące i prosto z pieca. Rodzina knajpa, bardzo miła obsługa. Podają też lokalne piwa.
Źródło: