Dariusz Wojtas
Połowa lutego, na zewnątrz pada - a tu otwarte! To super bo wiele podobnych miejsc jest zamkniętych poza sezonem.Dorsz i frytki pyszne. Do wyboru kilka prostych napojów, w tym piwa bezalkoholowe.Na rybkę czekaliśmy około 5 minut.W środku wygląd trąci PRLem, ale dla rybki warto.
Źródło:
Marcin Kropiewnicki
Ryba bardzo smaczna, czas oczekiwania krótki. Ceny normalne jak na dzisiejsze czasy. Polecam serdecznie i jak odwiedzę ponownie Puck to napewno wrócę.
Źródło:
Kinga
Klimatyczne miejsce, jedzonko smaczne. Cena za 100g dorsza 14,00zl (marzec 2024r.). Danie ze zdjęcia plus rosołek i kompot wyszło 70zl.
Źródło:
Beata M
Bardzo smaczne jedzenie, sandacz bardzo dobry, halibut wyśmienity a zupa rybna bardzo dobra. Troszkę klimat baru mlecznego, ale jedzenie wyśmienite.
Źródło:
Natalia Kiełkowska
Pycha! Wracamy kolejny raz i zawsze jest to strzał w 10! Dorsz przed chwilą jeszcze pływał, flądra też, obsługa zawsze pomocna. Wielki plus za przewijak
Źródło:
Marcin
Jadłem halibuta, pyszny. Frytki też dobre. Ładny wystrój, stare zdjęcia Pucka na ścianach, miła obsługa. Piwko Neptun też na plus ;)
Źródło:
Orest
To miejsce, do którego przychodzę od lat i zawsze jest to najlepsza ryba w mieście. Atmosfera jest czymś, czego musisz doświadczyć, więc zachowam to, abyś mógł tego doświadczyć. Moją ulubioną rybą jest Dorsz. Jeśli nie jedziesz piwo to najlepszy wybór. Ciesz się i udostępniaj
Źródło:
Urszula
Smaczne ryby: świeże i dobrze doprawione (próbowaliśmy halibuta, dorsza i sandacza). Miła obsługa. Atrakcyjne ceny. Polecam!
Źródło:
Przemek
Polecam. Dawno już nie jadłem tak dobrego dorsza i flądry. Miejsce z duszą. Po zdjęciach w lokalu widać że to miejsce jest prowadzone z dziada pradziada. Warto tam zjeść. Przemek z Środy Wielkopolskiej
Źródło:
Piotr
Dobra lokalizacja w Porcie Puck, w starej zabudowie. W barze szybka i dobra obsługa. Możliwa płatność kartą. Ceny bardzo przystępne. Dobry wybór świeżych ryb.
Źródło:
Marek
Klimatyczna restauracja kaszubska z regionalnym jadłem, z wielką dbałością o kaszubską tradycję
Źródło: