Marcin Kryński
Polecam w 100%, wiele razy już kosztowałem smakołyków w Miami Rollo, w szczególności rollo/tortille, mięso bardzo smaczne, dobrze przyprawione i dopieczone, świeże warzywa, Sosy własnej roboty. Duza porcja jest naprawdę bardzo duża. Przyjemny klimat.
Źródło:
Pola Kasprzak
Jeden z pyszniejszych kebabów jakie jadłam, przygotowywane na miejscu własne sosy, własne frytki i świeże warzywa. Super obsługa, byliśmy sporą ekipą, każdy miał swoje wymagania (jeden chce frytki, inny bez mięsa, kolejny bez sosu itp. a mimo to zamówienie pięknie ogarnięte.
Źródło:
Przemyslaw Bazelak
Super miejscowa na to by dobrze i smacznie zjeść i odpocząć z nie wielkie pieniądze. Szczerze polecam
Źródło:
Nadia X
Jadłam naprawdę wiele kebabów i zazwyczaj każdego brałam z baranina. Jednak stwierdziłam że spróbuję tego bo zapach naprawdę przyciąga kiedy się przechodzi. Szczerze?? Mogę powiedzieć że takiego jeszcze nie jadłam. Kebab pyszny, sosy boskie i to mięso takie domowe. Nie wiem jak ta Pani to robi ale naprawdę mistrzostwo..brawo
Źródło:
Michal Murza
Mięso 1 rodzaj zato dobry jakościowo pokusił bym się o odważniejsze doprawienie warzywa świeże, sosu w sam raz nie wyciekał przy każdym gryzie , wpadnę sprawdzić frytki i odwiedzać będę
Źródło:
Waldemar Borucki
Rollo bardzo dobre, tortilka troszkę miękka (przypieczona jest IMO fajniejsza) ale zawartość jak najbardziej pyszna. :)
Źródło:
Piotr Maj
Przyjechałem specjalnie do tego miejsca, bo dowiedziałem się, że w naszym pięknym mieście otwarto nowego kebaba. W pełni zgadzam się ze sloganem "nowy wymiar kebabu" - bardzo dobry, zupełnie inny niż inne kiepskie bistra. Będę zaglądał regularnie.
Źródło:
Justyna Bajer
duże porcje, świeżo, smacznie. Ceny ok, rabaty też są :)no i nareszcie cos normalnego blisko domu do zjedzenia :)))
Źródło:
Marta Sawczuk
Mega w porządku, ogromny, niedrogi, wszystko świeże, idealna proporcja mięsa i warzyw, a właściciel przemiły
Źródło:
Michal Chadaj
Super kebab. Dobrze przyprawione mięso, świeże warzywa no i miła obsługa. Warto odwiedzać to miejsce
Źródło: