product 4 anyone
Najlepsza piekarnia w Warszawie jeżeli chodzi o jakość produktów. Wysoka jakość w dobrej cenie. Polecam wszystkim a co do piekarnii to liczę na to, że wysoka jakość będzie zawsze motywem przewodnim tego miejsca.
Źródło:
Alex śliwka
Świetny pomysł na rzemieślniczą piekarnię, pieczywo wysokiej jakości i co ważne smaczne. Ceny mogĺy by być trochę niższe. Polecam i pozdrawiam
Źródło:
Jakub Lesiak
Pyszne chleby, bułki i słodkości. Do tego masło własnej produkcji. Wszystko pieczone na miejscu. Polecam
Źródło:
Marek Molenda
Polecam Moxo Bakery. Rzemieślniczych piekarni ze świecą szukać 👌 jakoś pieczywa na najwyższym poziomie
Źródło:
Aleksandra Halicka
nie wiem skąd w ostatnim czasie te negatywne opinie. kupuje w Moxo od samego początku ich działalności i nie zauważyłam żeby coś się pogorszyło. Owszem ceny sa nieco wyższe niż u konkurencji ale nie porównujmy sieciówki z piekarnia rzemieślnicza. Tu w każdym bochenku czuć serce jakie wkładane jest w pracę. każdy ma a wyboru, ja przy 2 dzieciaków podziekuje za pieczywo ze spulchniaczami, polepszaczami itp
Źródło:
Justyna
Super miejsce, dobre składniki, smaczny chleb, który wytrzymuje nawet 4dni i jest smaczny (ja kupuje żytko najcześciej) i najlepsze fracuskie DUŻE crossainty w Warszawie!
Źródło:
Barbara
Nie bylam tu, ale wyszukiwalam to miejsce, bowiem opinia o nim jest niezwykła. Muszę odwiedzić, ocenić własnym okiem i powrócę, aby zdać relację.
Źródło:
Mandarynon
To jedna z moich ulubionych piekarni, szczególnie jeśli chodzi o pieczywo wytrawne (chlebki wilanowski, tostowy.), naprawdę klasa! Słodkie wypieki - lubię również i francuskie i drożdżoweNiestety ceny są kosmiczne, to jest aktualnie bardzo skuteczny odstraszacz ;)
Źródło:
KEBAB
Miła obsługa piękny wystrój pieczywo z najwyższej półki, często z córką jemy pysze drożdżówki polecam
Źródło:
Przeor
Smaczne pieczywko jak za dawnych lat. A zarazem miejsce na wskroś nowoczesne. Zdecydowanie polecam zajrzeć i coś tam schrupać.:)
Źródło:
Anastasiia
Chlebki są super! Zachęcam do spróbowania każdego z nich Smak chlebów jest nie porównywalny do tych dostepnych w sklepach.
Źródło: