Emhyr var Emreis
(wizyta w ramach FineDiningWeek) Niesamowite doznania i cudowne wrażenia. Dania z zasady fusion francusko azjatyckie - dając świetny efekt. Wszystkie dania, od owoców morze do steków przyrządzone w punkt. Obsługa na odpowiednim i wysokim poziomie. W festiwalowej cenie super oferta.
Źródło:
Dariusz Jóźwiak
Godne polecenia miejsce. Bardzo miła obsługa, szczególnie kelner w średnim wieku, naprawdę człowiek na właściwym miejscu i pyszne dania. Tatar wołowy, ciekawie podany i pyszny. Łosoś z doskonałym pure boski, Pure doskonale, doprawione tsk jak lubię. Pychota ! Polecam i mam zamiar zjeść wszystkie potrawy z menu. Mniam.......!
Źródło:
Janusz Kaminski
Nowe, bardzo ładne miejsce. Nowoczesny, elegancki wystrój. Przemiła obsługa (+ za rękawiczki noszone przez pracowników), pyszne jedzenie w rozsądnych cenach. Krótki (ok. 10-15 min) czas oczekiwania. Porcje solidne. Na pewno szybko pojawimy się tam ponownie by spróbować innych dań. Pozdrawiam załogę, życzę powodzenia i do zobaczenia wkrótce! :)
Źródło:
Aleks
Przepyszny obiad z rodziną... Krem z podgrzybków to po prostu idealny smak dzieciństwa, zrazy rewelacyjne, a na deser ciasto bezowe, którego nie mogłam sobie odmówić. Po prostu pysznie. Wnętrze bardzo przyjemne. Wrócę na pewno. Pyszności 😘
Źródło:
Nicolette B-O
Przytulne miejsce. Miła obsługa. Zróżnicowane menu. Miałam okazję odwiedzić to miejsce dwukrotnie i się nie zawiodłam. Musaka wyśmienita, nie odbiega niczym od greckiego oryginału :)
Źródło:
Anna Drogoszewska
Ładny wystrój wnętrz, miła i kulturalna obsługa, oczekiwanie ma zamówienie - akurat, w normie. Jedzenie przepyszne, bardzo lubię. Polecam 👍👍👍👍👍
Źródło:
Dominika Z.
Uwielbiam! Chociaż czas oczekiwania na potrawy nieco za długi. Ale pyszne jedzenie rekompensuje później to oczekiwanie. Polecam. Pyszności!
Źródło:
Michał Barański
Bardzo dobra restauracja. Odwiedzam raz na jakiś czas i zawsze wychodzę zadowolony z efektów wizyty.
Źródło: