Radosław Kędzierski
Mięso wyśmienite, ogólnie rewelacja proste składniki a to wystarczy - mięso, cebula, pietruszka, przyprawy, własny lawasz. Cudowne.
Źródło:
Igorc_original
Zamówiłem Tantuni Lawash Mix. No co mogę powiedzieć, jedzenie naprawdę pyszne mięsko i warzywa świeże, ilość warzyw do mięsa odpowiednio wyważona, sam lawash również bardzo smaczny. Obsługa bardzo uprzejma, zostałem poczęstowany baklavą po czym dokupiłem sobie kolejną. Dodatkowo pyszna turecka herbatka. Pozdro dla obsługi w szczególności Pana Furkana.
Źródło:
Radoslaw Jaszczak
Już nie mogę się doczekać następnej wizyty w Krakowie, bo na pewno Was odwiedzę. Adana w lawaszu to było coś czego długo szukałem...bez tony surówek i sosów...wystarczy mięso, pomidory, cebulka, pietruszka i przyprawy żeby było pysznie. Polecam!!!
Źródło:
Krzysztof Wawrzeń
Ciekawa odmiana od klasycznego kebsa. Chociaż stosunek cena - ilość szału nie robi to warto spróbować :)
Źródło:
Piotr Węglarz (Lotek)
Nie będę się rozpisywał. Potwierdzam w 100% opinię pani Sandry (SF) !!!. Jak będę w okolicy Karkowa to na pewno tam lecę :)
Źródło:
P
Nie zrażajcie się wejściem "tunelem" do restauracji, śniadanie tureckie jest zdecydowanie warte wejścia. Pyszności, fajne smaki i ta herbata :)
Źródło:
Aska
Wyjątkowe jedzenie ,świeże i pełne smaków. Dziś zafundowali nam prawdziwa ucztę - wiem co pisze - jestem kucharzem ?Pozdrowia Nap Nap od kuchniJesteście niesamowicie pysznieDziekuje
Źródło:
Julia Kwinta
Pyszne jedzenie nie ważne, w które miejsce Otamam się przeniesie :DTradycyjne smaki no i pyszne tureckie desery!Jeśli chcesz poznać kuchnię turecką w Krakowie to musisz tam zajrzeć.
Źródło:
Iw Met
Klimat knajpy taki se ale nie o to tu chodzi. Chodzi o same jedzenie. Nie kebab jest mistrzem świata. Robotę robi duża ilość natki pietruszki. Porcja dla niektórych może być mała luz za mała ale dla mnie była bardzo ok.
Źródło:
adam szydlowski
Bardzo dobra kuchnia,normalne ceny,obsluga wielojezyczna,jedzenie swieze przyzadzane pod klienta .daje bardzo dobra ocene
Źródło:
Dawid Woźniak
Warto spróbować, Adana Kebap z grilla, porcje nie jakieś duże, ale mięso dobrze przyprawione. Coś innego niż typowy kebab
Źródło: