Siepacz Urojonych
No weźmie zaklei ten chleb dwoma plombami. Chcesz otworzyć to musisz rozerwać worek. Rozrywasz worek - do wieczora chleb suchy…
Źródło:
Adam Szewczak
No jak to w tłusty czwartek kolejka musi być.Paczki super. Ciepłe, wilgotne ciasto, nadzienia w sam raz.
Źródło:
Maciej Urbański
Beznadziejna okolica, stary budynek, słabo z zaparkowaniem.. ale to wszystko nie ma znaczenia, kiedy spróbujesz pączka w tym miejscu. Absolutnie najlepszy pączek. Blikl, czy inne markowe pączusie mogą się schować. I to bardzo głęboko. Ten tutaj to po prostu mistrzostwo świata!
Źródło:
Mateusz „Matt” Boczar
Pozytywna piekarnia z przemiłą obsługą.Oferują różne rodzaje drożdżówek, pączki a także smaczne pieczywo. Polecam szczególnie na poranny spacer by uzupełnić świeżym pieczywem mistrzowskie sniadanie :)
Źródło:
Agata
Przepyszne jagodzianki i truskawianki. Świeże, pachnące i z kruszonką. Urocze miejsce, sympatyczna obsługa i klimat przedwojennego Czerniakowa.
Źródło:
Łukasz Chojnacki
Wszystko jest tu pyszne, prawdziwie pieczywo bez chemii.Polecam wszystkim, miejsce odkryte przypadkiem podczas spaceru.
Źródło:
Maciej G
Prawdziwa piekarnia, prowadzona przez prawdziwego piekarza rzemieślnika. Płatność tylko gotówką.
Źródło:
Maciej Urbański
Beznadziejna okolica, stary budynek, słabo z zaparkowaniem.. ale to wszystko nie ma znaczenia, kiedy spróbujesz pączka w tym miejscu. Absolutnie najlepszy pączek. Blikl, czy inne markowe pączusie mogą się schować. I to bardzo głęboko. Ten tutaj to po prostu mistrzostwo świata!
Źródło:
Grzegorz Bińka
Piekarnia mieści się na parterze ciekawej, choć zaniedbanej, przedwojennej kamienicy, samo miejsce jest warte odwiedzenia. Mimo niewielkiego wyboru, pieczywo jest super, chyba najlepsze jakie do tej pory znalazłem w Warszawie a mieszkam tu ponad 30 lat;)Chleb jest smaczny nawet kilka dni od zakupu, ale najlepsze są sezonowe drożdżówki (drożdżówka z truskawkami / jagodzianka), ostrzegam, że łatwo się od nich uzależnić :P
Źródło: