Marcin Pawlas
Pyszne wypieki, ceny umiarkowane, parking przy ulicy. To już chyba ostatnie miejsce na mapie Śląska gdzie kultywuje się tradycje Śląska w odniesieniu do pieczywa i wypieków zresztą lokalizacja zobowiązuje 😀. Generalnie pysznie i polecam. W asortymencie również lody 😀
Źródło:
Tomasz Niestoruk
Absolutnie przepyszne smakołyki!Zdecydowanie obowiązkowe miejsce podczas wizyty w dzielnicy Nikiszowiec;)
Źródło:
Rafał Procner
Zawsze jadę tam z twardym postanowieniem, że tylko chleb. Jeszcze nigdy nie udało mi się wyjść bez chleba i kiklu kawałków ciasta. Pyszne są!Do tego bardzo ładne i miłe panie ekspedientki.
Źródło:
Krzysztof Godzierz (JAG)
Zawsze świeże pieczywo i wyroby cukiernicze. Przepyszne rzeczy. Bardzo dobry chleb z mąki jaglanej.
Źródło:
Jan Nowak
Wyroby palce lizać, perfekcyjna, bardzo miła i kompetentna obsługa - być na Nikiszu i nie odwiedzić = grzech 🙂
Źródło:
Adam
Wszyscy oceniają bezę, pączki i inne słodkości a to Ja ocenie kanapkę szefa. Palce lizać a chleb przepyszny (słodkości też są super). Polecam
Źródło:
Łukasz
Ukochana piekarnia, uwielbiana cukiernia. Przepyszny chleb, moim zdaniem najlepszy na południu Polski! Wypieki, pączki, bezy wspaniałe!
Źródło:
Artur
Bardzo stmpatyczna obsługa. Ceny może trochę wysokie ale za takie wypieki i pyszności warto płacić. Mimo ciągłego ruchu klientów i czasami większym kolejek, panie które sprzedają robią to bardzo szybko i tak sprawnie że nawet nie można narzekać na ten czas spędzony w oczekiwaniu na takie pyszności. Osobiście polecam.
Źródło:
Stanisław
Pyszny chleb najlepszy jaglany i bardzo dobre są kostki piernikowe. Piekarnia połączona jest z ładną restouracją mającą pyszne desery, zupy i pizze. Oby dwa miejsca mają tego samego właściciela.polecam
Źródło:
Przemeq
Dobrą firmę poznaje się tak na prawdę, po tym, jak podchodzi do sytuacji trudnych. A takie się zdarzają w każdej firmie. I tu muszę oddać głęboki szacunek tej firmie. Mój problem został rozwiązany szybko i profesjonalnie. To, poza tym, że wyroby mają najwyższej jakości, decyduje o tym, że dla mnie jest to najlepsza piekarni i cukiernia na Śląsku. Smak chleba i ciast (w tym tortów) jest lepszy od domowych. Gorąco polecam wszystkim Cukiernię Michalski.
Źródło:
Jerzy
Tradycyjne pieczywo na zakwasie, po 7 dniach dalej można ukroić i zjeść kromkę chleba.lepiej być nie może.
Źródło: