Lukas Gorczynski
Tak właśnie powinien smakować chleb!Tak właśnie powinien być robiony!Taka właśnie powinna być piekarnia!
Źródło:
Katarzyna Jerzykowska
Tylko przejeżdżam przez Radzymin, ale piekarnia, to obowiązkowy przystanek. Pierniki kupuję od małego, a swego czasu był jeszcze genialny chleb razowy. Trochę "kleisty" w środku i z chrupiącą skórką. Na wierzchu był prawie czarny. Nie widziałam go już z dziesięć, może kilkanaście lat (może jest, tylko za późno przyjeżdżam?) ale pamiętam do teraz :)
Źródło:
Robert Lesisz
Chleb pieczony z sercem i tradycjami...Zdrowy smaczny duży wybór...Możliwość zamówienia..Z całego serca POLECAM!!!
Źródło:
Andrzej Wojnarowski
Chociaż nie jestem stałym bywalcem, to kolejki widzę permanentnie. Pieczywo rozmaite, smaczne, od początku do końca robione na miejscu. Trzeba spróbować. Cenowo wyższa półka, ale za jakość się płaci.
Źródło:
Roman Gawroński
Dobre, sprawdzone i smaczne pieczywo, przygotowywane z naturalnych surowców, bez polepszaczy, mieszanek i innych technologicznych ułatwiaczy dla piekarza.
Źródło:
Malgorzata Niksa-Krukowska
Pyszne tradycyjne (zdrowe) pieczywo. Kupuję w Warszawie, ale jak jestem w Radzyminie zawsze kupuję tutaj, bo jest duży wybór.
Źródło:
Filip Kowalewski
Tak powinno wyglądać i smakować pieczywo. Jedna z nielicznych piekarni w Polsce z rewelacyjnym pieczywem robionym tradycyjnymi metodami. Nie pochłonęła ich presja mody i czasu.
Źródło:
Michal Janos
Prawdziwe pieczywo na naturalnych składnikach. Ja kupuje zawsze płaski i jest przez tydzien świeży. Można od tego pieczywa sie uzależnić. Polecam Michał
Źródło:
Teodor Bereza
Najlepsze pieczywo na Mazowszu.Niebo w gębie palce lizać i tylko trzeba uważać na to ,że to jest naprawdę super pieczywo i bułeczki z umiarem,bo niestety wchodzi w boczki☺☺☺
Źródło: