Małgorzata
Coś genialnego, prawdziwy smak dawnych wypieków, aż się łezka w oku kręci. Wzięliśmy wszystkiego na próbę, drożdżówki, chlebki,precle ,a rachunek nieco ponad 20zl ,SZOK.Za smak prawdziwego pieczywa. Niechcielismy reszty,to Pani wrzuciła 2 bułki i 2 precle gratis.Kolejny szok....
Źródło:
Borys Skraba
Piekarnia jak sprzed 20 lat, tradycyjne pyszny chleb żytni bez drozdy. Takich smaków już nie ma. Warto podjechać nawet z daleka żeby poczuć lokalny smak
Źródło:
ice hell
Piekarnia z tradycjami, orginalne receptury, pieczywo wytwarzane tradycyjnie , bez chemii, polepszacze, spulchniaczy itd. tylko wiedzą i doświadczenie. 🥰 Na przykład chleb żytni .....
Źródło:
Miłosz Ciążyński
Wpuszczony o 12:59 gdzie zamknięcie jest o 13:00 Pani nie posiada terminala a ja nie posiadałem gotówki , chleb i kilka bułek otrzymałem z opcją zapłaty później - „przy okazji” - niewiarygodne. Zostałem pozytywnie zaskoczony obsługą jak i smakiem pieczywa, polecam tego przedsiębiorcę.
Źródło:
Paulina Węgierek
Tłusty czwartek, więc zjechaliśmy z zakopianki na pączki, cudowne, cieplutkie, pachnące jak od babci! Zatrzymujcie się, kupujcie, bo nie znajdziecie drugich takich. Pycha!!!
Źródło:
Katarzyna Zaskórska
Szczerze polecamy. Widać, że lubią swoich klientów i to co robią, robią z serca. Polecam szczególnie chleb na zakwasie bez drożdży a dla dzieci precle i bułeczki.
Źródło:
Bogdan Paj
Zawsze świeże i dobre pieczywo. Wyśmienite drożdżówki i pączki. Bardzo miła obsługa. Piekarnia rodzinna z bardzo długą tradycją
Źródło:
Andreas Hutter
(Przetłumaczone przez Google) Bardzo dobry! Zwłaszcza „chleb zytni na zkwasie”. Polecam!!!Pozdrawiam, sąsiad(Wersja oryginalna)Sehr gut! Besonders " chleb zytni na zskwasie" . Ich würde weiter empfehlen!!!Liebe Grüße ein Nachbar
Źródło: