Jan Bajor
Bardzo dobra, tradycyjna piekarnia. Szczególne wrażenie zrobiły na nas drożdżówki - pyszne, nieprzesadnie słodkie ciasto, dobre nadzienia, bardzo atrakcyjne ceny. Polecam ponad wszystkie nałęczowskie cukiernie. :)
Źródło:
Łukasz Krzesiński
Bardzo dobre pieczywo! Jedna z niewielu piekarni która sama wytwarza naturalny zakwas. Mają też produkty których gdzieś indziej nie kupi się. Polecam!
Źródło:
polatane yhh
Tak dobrego pieczywa dawno nie jadłem. Zapach. Smak. Kto pamięta jak smakował chleb 20 lat temu. Dla mnie bomba
Źródło:
Pit Ma
Na poziomie odkąd pamiętam, czyli prawie 40 lat. Niezapomniany chleb z dziecinstwa, wciąż ten sam... Koniecznie.
Źródło:
Marek Góra
Wspaniały chleb,rewelacyjne bułeczki, drożdżówki maksymalny odlot. WYROBY REWELACYJNE !!!!!!!!!!!!
Źródło:
Marusha2014Warsaw, Poland
I've travelled through Poland extensively in recent years and this is one of the best bakeries I have come across. If you likePolish traditional crusty bread - this is the place.
Źródło:
pjk_travelerMoscow
Walked in and asked for crust ordinary (white) bread. The clerk, instead of taking bread off the shelf, she went to the back and pull fresh bread, still warm off the cooling racks. Very nice!The jagodzianki (see earlier review for a description) are very good. A bit perfumed (whether you like that is question of taste) and the dough is not too sweet - but the quality is excellent .
Źródło:
A Tripadvisor reviewer on FacebookLondon, United Kingdom
the paczki (polish doughnuts) are the best. Try the advocat filled ones, they are a secret family recipe. There are daily specialites such as jagodzianki (sweet bread roll filled with fresh wild bluberries and topped with a sweet crumble) according to the season as well as the staples such as the town's very own bread; chleb naleczowski
Źródło: