Kinga Piotrowska
Odwiedziliśmy restaurację w ramach restaurant week, bardzo nam się podobało! Kameralna atmosfera, smaczne jedzenie i przemiła obsługa :) Bardzo doceniamy takie miejsca i na pewno odwiedzimy ponownie
Źródło:
Mateusz Wrzeszcz
Jedna z najlepszych pizz neapolitańskich, jakie miałem przyjemność zjeść. Wszystkie składniki zaczynajac od pomidorów (prawdziwe san marzano), przez salami, mozzarellę, na oliwkach kończąc, to autentyczne, najwyższej jakości włoski składniki. Jedyne co można poprawić, to ciasto - mam wrażenie, ze mogłoby nieco dłużej dojrzewać lub być wypiekane w wyższej temperaturze, aby było jeszcze smaczniejsze i nabrało typowej dla napoletany „panterki”.
Źródło:
Szymon Kolasa
Piękne miejsce i super atmosfera! Jedzenie było pyszne i ciekawe, czuć ze nikt tu nie oszczędza na składnikach. Będziemy wracać !
Źródło:
Ginio Merbau
Mała restauracja na uboczu Wrocławia ale bardzo Fajna wszystko świeże i typowo włoskie produkty sprowadzane stamtąd napoje także wszystko na piątkę
Źródło:
Filip K
Przyjechaliśmy z drugiego końca miasta żeby spróbować placka i kluski w nowym miejscu. Było warto! Znakomite jedzenie i miła obsługa.
Źródło:
Zuzia Z.
Przepyszna pizza, świeże ciasto, odpowiednio wypieczona. Następnym razem spróbuje jeszcze innego dania, bo wybór ogromny, ale nie dałabym rady już nic więcej zjeść teraz.
Źródło:
Monika Sus
Najlepsza włoska restauracja, w jakiej byłam w Polsce. Przepyszne makarony, rewelacyjna pizza, a wariacja na temat tiramisu to było mistrzostwo świata! Dziękujemy i trzymamy kciuki, żebyście tak dalej gotowali!!
Źródło:
Steve X
Rewelacyjne ciasto i mozarella - na pewno jedna z najlepszych włoskich restauracji we Wrocławiu. Pasta równie dobra, z dużą ilością jakościowego mięsa.
Źródło:
Żaneta Sikora
Przepyszne jedzenie z wysokiej jakości składników, świetne drinki. Obsługa przemiła i pomocna. Oby tak dalej :)P.S. Na drugi lokal polecamy Jagodno ?
Źródło:
Bartłomiej Wierzba
Świetna pizza, smakująca bardzo autentycznie włosko. Zjedzona ze świetnym czerwonym winem. Gorąco polecam.
Źródło: