Marcin Strzelecki
Bardzo fajny klimat,dobre jedzenie i piwo. Bardzo miła obsługa. Cieszę się że jest takie miejsce w Warszawie
Źródło:
Adam Dąbrowski
To miejsce w którym pozmałem swoją żonę, odwiedziliśmy je po dziesięciu latach... Jedzenie bardzo smaczne i obsługa bardzo miła, polecam
Źródło:
Magdalena Kur
Pyszne jedzenie, super drinki, potężne porcje, świetny wystrój, sympatyczna obsługa. Zdecydowanie polecam!
Źródło:
Anna
Świetna lokalizacja dla zmotoryzowanych i nie tylko. Można zajrzeć oo spacerze w parku albo po prostu. Polecam
Źródło:
Paweł
Trafiliśmy akurat na lunch promkę - cena dowolnego hamburgera i wybranego picia w cenie 28. Dobry deal a hamburger bardzo smaczny
Źródło:
Pawel
Burger pizza to kompletne zaskoczenie, pozytywne. Klimat knajpy jak z przydrożnego baru przy Route 66 w Las Vegas. Kosmos. Vanilla shake jak lody z mlekiem. Rewelacja, polecam 100%
Źródło:
Karolina
Jedna z najlepszych restauracji w Warszawie. Przychodzę do niej od 6 lat i nigdy mnie nie zawiodła! Zarówno na miejscu jak i w dostawie- jedzenie jest zawsze pyszne i świeże! ️ Bardzo polecam!
Źródło:
Sylvia
Z całą pewnością jedno z fajniejszych miejsc przy parku Szczęśliwickim. Szkoda, ze obecnie nie ma mozliwości skorzystać z usług PF w lokalu, ale korzystam dość często z możliwości zamówienia na wynos. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
Źródło:
Mariusz
Jedzenie było smaczne. Porcje w sam raz (bardziej duże niż małe). MilkShake taki, jak przeczytałem gdzieś w opiniach - pyszny. Atmosfera fajna, kelnerzy mili i zainteresowani. Wrócę z pewnością i Wam też polecam.
Źródło:
Michał
Świetne miejsce na kolację w amerykańskim stylu. Stek pierwsza klasa, miła obsługa i szybkie podanie dania.
Źródło:
olkadolka64
Każdy fan serialu Riverdale powinien tu zajrzeć i wypić słynnego milkshake'a. Zakochałam się w tym miejscu i na pewno niebawem tu powrócę. Wnętrze dopracowane w każdym szczególe, przez co można się poczuć jak w amerykanskim filmie. Niewątpliwą maskotką jest tutaj Tosia, która z pozoru sroga i surowa, tak na prawdę uwielbia pieszczoty
Źródło: