Michał Gałęzia
Od lat nic nie zmieniło się. Pizza jedna z najlepszych w Polsce jeśli ktoś kocha włoskie jedzenie a w wielu miejscach jedliśmy. Szparagowa majówka orgazm dla podniebienia :) Pizza przypalona na własne życzenie bo taką uwielbiamy. Dziękujemy. Pozdrawiamy
Źródło:
Oscar Barrón - Wojciechowicz
Super klimacik, z obsługą można rozmawiać jak z dobrymi znajomymi a jedzenie bezkonkurencyjne! Można popatrzeć jak jest przygotowywana pizza którą jesz i przede wszystkim wszystko jest robione od zera, nic nie ma z marketu, dzięki temu jedzenie czuć że jest świeże. Polecam!
Źródło:
Marlena Szumigaj
Najwspanialsza pizza, jaką dane mi było jeść w naszym mieście, a jadłam juz sporo! Nie mam pojęcia jak panowie robią to ciasto, ale to magia!
Źródło:
Jakub Kazimierczak
Bardzo dobra pizza, fajna miejscówa (trochę w stylu nowojorskim), miła obsługa, przystępne ceny. Wszystko to sprawia, że warto tu wpaść po i na pizze :)
Źródło:
Izabela Banek
Jadliśmy półtorej roku temu - była pyszna, jedliśmy 12.05.2018 była pyszna. Pizzeria trzyma poziom. Polecam serdecznie bo to jedna z najlepszych pizzerii prawdziwie włoskich w Polsce. Do tego z bardzo miłą obsługą. Należy także zwrócić uwagę, że gdy dają na wynos produkty świeże (np. Rukolę) dostajemy zapakowaną osobno dzięki czemu nie tracą one swojego naturalnego smaku i jędrności.
Źródło:
Fran10 X
Myślę, że pizza z AlNero na pewno by się znalazła w moim top 5 Lubelskich pizz, ale na pewno nie na pierwszym miejscu :). Myślę, że trudno jest zrobić lepszą pizze bez pieca opalanego drewnem.Lokalu i braku miejsc parkingowych nie oceniam.
Źródło:
torohusk Tomek
Super miejsce. Chłopaki zrobili lokal w garażach i świetnie robią pizzę. Pizza na cienkim cieście z oliwą. Bardzo polecam za jakość jedzenia i pizzy.
Źródło:
Kamil Kasprzak
Pizza legitna! Jedyne zastrzeżenie mam do zamówień na wynos: pizza przykleja się do pudełka (kartonu). Jakiś papier lub folia na spód rozwiązałaby sprawę.
Źródło:
I B
Jadliśmy półtorej roku temu - była pyszna, jedliśmy 12.05.2018 była pyszna. Pizzeria trzyma poziom. Polecam serdecznie bo to jedna z najlepszych pizzerii prawdziwie włoskich w Polsce. Do tego z bardzo miłą obsługą. Należy także zwrócić uwagę, że gdy dają na wynos produkty świeże (np. Rukolę) dostajemy zapakowaną osobno dzięki czemu nie tracą one swojego naturalnego smaku i jędrności.
Źródło:
Ernest Kucharczyk
Bardzo dobra pizza, profesjonalna obsługa, super lokal. Warto docenić (ryzykowny i świetny) pomysł na lokalizację. Najlepsza pizza jaką jadłem w garażu. Polecam
Źródło:
Małgorzata Pakuła
Najlepsza pizza w Lublinie, powiem więcej najlepsza, jaką jadłam w Polsce. Może konkurować z tą z Neapolu czy moją ulubioną sycylijską.
Źródło: