Chin Czyk
Pyszna pizza możliwość dużego wyboru smaczne lane piwo obsługa miła chociaż mogła by się więcej uśmiechać tak czy inaczej polecam
Źródło:
Karol Sz
Lokal czysty i ciepły. Atmosfera przyjazna a ceny przystępne. Obsługa uprzejma a jedzenie wyśmienite. Oliwa z oliwek przepyszna. To jedno z nielicznych moich ulubionych miejsc w Krakowie
Źródło:
Kateryna Merkulova
Mega pyszna pizza i bardzo miła obsługa. Polecam? Na pewno jak będziemy w Krakowie to jeszcze raz przyjdziemy ?
Źródło:
Weronika Będuch
Zrobiłam rezerwację na większą liczbę osób na urodziny. Pizza bardzo dobra, obsługa super. Wszystko profesjonalne, z całą pewnością polecam lokal. Dziękuję!
Źródło:
Leszek Pe
Dobra pizzaPrzyzwoite cenySzybka realizacja - na 2 pizze w małym ruchu czekaliśmy niecałe 10min.Polecam
Źródło:
Jakub Mosiński
Bardzo dobra pizza, szczególnie polecam Montanaro i Pizzapat. Szybka obsługa i ostatnio dobudowana altana w gródku, przyjemne miejsce.
Źródło:
Alicja Iwaniak
Zawsze jak mam wolne ide tam z rodzicami i siostra, biore z tunczykiem albo z jalapeno, ciasto cieniutkie pycha. Jedyne gdyby kucharz mocniej rumienil cebulke, albo robil cebularze bylby git. Maja tez zapiekanki.
Źródło:
Romana Bock
Smaczna, świeża, chrupiąca pizza. Miła obsługa. Polecam zarówno na miejscu jak i profesjonalnie dostarczoną do domu.
Źródło:
Adrian Piekarz
Naprawdę smaczna pizza! Duża i przystępna cenowo. Papryczki ostre są ostre co jest niewątpliwym atutem tego miejsca.
Źródło:
Paweł Suder
Miałem okazję dzisiaj z żoną wpaść do Pizza Pat. Wybraliśmy Operre. Bardzo smaczna. Ciasto cienkie i chrupkie. Pizza lekka choć składników nie brakowało. Czas obsługi i poziom bardzo dobry. Wyszliśmy zadowoleni i najedzeni. Ceny raczej niskie jak na ten rejon miasta / z tylu blisko bulwary /. Co ciekawe...W ogródku mimo bliskości Alej bardzo cicho. Najlepszą wizytówką też niech będzie fakt, że 80% stolików było zajętych. Polecamy i wrócimy.
Źródło:
Marian Cyparski
Kiedyś była tu Pizzeria Furore. Teraz nazwa się zmieniła, ale klimat pozostał ten sam. Nie wiem czy to kwestia tego, że kucharz został po dawnym furore, ale nawet menu mają takie samo teraz
Źródło: