Agnieszka Reczko
Rybka piękna i dobra. Frytki też sa mega. Obsługa idealna. Klimat też dobry. 5 gwiazdek polecam rybkę z frytkami i z surówka
Źródło:
Michał Elertowicz
Dorsz w sosie cytrynowym (robiony równolegle z ryba) pyszny! Bardzo miła i przyjemna obsługa. Polecam uwzględnić jako obowiązkowy przystanek w Radomiu
Źródło:
Olga Skrok
Przepyszne ryby. Do tego prawdziwe frytki, grube i chrupiace. Lokal malutki, ale bardzo szybka obsługa. Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu nie czuć specyficznego zapachu smażalni. Gorąco polecam.
Źródło:
Czerwony Kapturek
Bardzo smaczne, polecam. Z zewnątrz lokal nie wygląda zachęcająco, ale rybki smaczne ( halibut, okoń nilowy, miruna), frytki super.
Źródło:
Karol Pająk
dzisiaj podjechałem na 2 kawałki ryby i surówkę, 57zł jeden posiłek, prosiłem o rybe do 300g czyli po 150g maksymalnie; dostałem ponad 400g, ceny robią się nieznośne
Źródło:
Joanna Wisniewska
Witam, byliśmy ze znajomymi w drodze powrotnej z Hrubieszowa. Zachęta z innych opinii o tym miejscu . My potwierdzamy to po stokroć. Jedzonko ? pyszne, czas oczekiwania krótki uprzyjemniony rozmowa z właścicielami. Zajezdzajcie i korzystajcie zanim inni się dowiedzą i będzie oblężenie .
Źródło:
Andrzej Odzimek
Pyszne jedzonko, nigdzie nie jedliśmy tak dobrej rybki, jedyny minus to że krótko otwarte ale warte wszystkiego, bardzo polecam
Źródło:
Adam Brzostek
Wyborne miejsce na obiad z rodziną. Zamówiliśmy po zestawie: dorsz + ziemniaki + surówka. Ceny umiarkowane. Wszystkie składniki świeże i smaczne. Ryby przednio przygotowane i doskonale doprawione sosami. Wyjątkowo nam smakowało i na pewno ponownie odwiedzimy restaurację "Prosto z kutra".
Źródło:
Sylwek Podgórski
może nie prosto z kutra bo tu nie bałtyk, ale fakt trzeba przyznać rybki świeże, chrupkie. Polecam.
Źródło:
krzysio889 Kraszewski
Przepyszny świeży Dorsz z patelni, żona Dorszem w sosie krewetkowym też zachwycona. Dla dzieci też duży wybór. Polecam i na pewno wrócę.
Źródło:
Izabela Krzyk
Właściwie to nie powinnam chwalić bo to oznacza większą liczbę gości i małą szansę na wolny stolik..... no ale muszę, jedzonko jest tam rewelacyjne, a kto spróbuje okonia nilowego na sosie borowikowym zakocha się na zawsze ☺
Źródło: