Krzysztof W.
Dotąd nie sądziłem,że tak gruby schabowy może być tak miękki!Może...3 razy tak.Smaczne jedzenie...Znakomity serwis...Ciepłe wnętrze...Polecam!
Źródło:
Joanna Ludwisiak
Rewelacyjne smaki, fajne wnetrze i profesjonalna obsluga. Autorska kuchnia, wyrafinowane, fenomenalne dania. Rodzinny biznes prowadzony z pasja I zaangazowaniem. Polecam.Great little diner, family run. Industrial decor, professional staff, original cuisine. Highly recommended.
Źródło:
Katarzyna Domańska
Bardzo miła obsługa i smaczne dania ☺️ z deserów polecam brownie 🧡 Czasem kupuję też handmade chleb wypiekany przez restaurację - jest bardzo dobry.
Źródło:
Małgosia Jaguś
Miejsce w niepozornej lokalizacji z pysznym, bardzo ładnie i pomysłowo podanym jedzeniem. Wystrój wnętrza ma klimat. Polecam
Źródło:
Marcel Chodakowski
Pyszne jedzenie. Polecam kołduny z jagnięciną w rosole z perliczki oraz żebro wołowe. Inne potrawy i desery równie dobre. Przemiła obsługa, polecam z całego serca.
Źródło:
Konrad Wijata (Wieniek78)
Po bardzo dobrej i pięknie podanej kaczce przyszedł czas na Ramen. Jest zupełnie inny niż w Susharni, Ato Ramen czy Pawilonie, które w Łodzi się wyróżniają i mają już swoją markę. Ramen w Galante jest jednak najbliżej smaków Ramenu z Japonii, które miałem okazję i przyjemność w wielu miejscach tam próbować. Gratulacje dla kucharza!:)A na deser niesamowity sernik z białą czekoladą. WOW !
Źródło:
Kinga Kwiatrozy
Pani Nas obsługująca, bardzo miła. Dania zamówione bardzo dobre, duże porcje. Wszystko w przystęnych cenach.
Źródło:
Lukasz Cecotka
Hej ludziska, rzadko opiniuje knajpy z braku czasu, ale miałem przyjemność pochłonąć już w Galante roladki i makaronik i powiem tak. Powinniście chodź raz spróbować. To było przepyszne!!! Dzięki i do zobaczenia wkrótce :)
Źródło:
Ewa Krzemińska
W Galante panuje bardzo przyjemna i rodzinna atmosfera, a jedzenie jest pyszne! Polecam tatara, risotto grzybowe i creme brule.
Źródło:
Klient
Kuchnia na bardzo wysokim poziomie bez kompromisowa, ciekawa zawierająca smaki z całego świata. W ciągłym poszukiwaniu i procesie twórczym. Czysta poezja smaku. Wszystko dzięki bardzo ambitnemu i skromnemu Szefowi Kuchni.
Źródło: