Monika Talaśka
Piękne miejsce na kulinarnej mapie Wrocławia. Restauracja urządzona w barokowym podziemiu miasta, zachowując klimat tamtejszych lat. Obsługa oczywiście na najwyższym kelnerskim poziomie a potrawy nietuzinkowe, podane z najwyższą estetyką. Bardzo polecam każdemu, kto ceni sobie wysoką jakość
Źródło:
Kasia Wlazlak
Pyszne jedzenie, super wnętrze i miła obsługa, fajny lokal zarówno na randkę jak i spotkanie z przyjaciółmi
Źródło:
N Z
Smaczne jedzenie, porcje dosyć duże. Mięso z kaczki, Jelenia oraz żeberka przyrządzone w sposób bardzo dobry. Polecam
Źródło:
Bartłomiej Sawicki
Jedzenie fantastyczne (stek, żeberka), wnętrze naprawdę niesamowite - piękna piwnica z dużą dbałością o detale. Obsługa sympatyczna i pomocna. Ceny na średnim poziomie (menu na stronie lokalu), ale w odniesieniu do jakości wypada wg mnie korzystnie. Bardzo jestem zaskoczony, że dopiero teraz się dowiedziałem o tym miejscu, z samego pl. Solnego faktycznie jest słabo widoczna przez mały baner na elewacji a w całości ukryta na kondygnacji podziemnej. Polecam :)
Źródło:
Krzysztof Nowicki
Bardzo dobra restauracja blisko rynku, jednak nieco na uboczu. Inaczej niż przy samym rynku, gdzie nie dba się szczególnie o klienta, gdyż ten zawsze się znajdzie, tutaj jest on na pierwszym miejscu. Dania były bardzo smaczne, obsługa bardzo miła. Ceny jak na klasę dań bardzo przystępne.
Źródło:
Jarosław
Bardzo Ciekawe miejsce na obiad/kolacje. Lokal umiejscowiony w piwnicy wrocławskiej kamienicy, co nadaje temu miejscu ciekawego klimatu.Miałem przyjemność spróbować w lokalu wątróbki drobiowej, carpaccio z kaczki, pstrąga, strucla oraz żeberek. Ostatnie szczególnie polecam gdyż były doskonałe :-)W lokalu odbywają się ponadto kolacje w ciemności, czego niewątpliwie będę musiał kiedyś spróbować.
Źródło:
Artur G
Bardzo dobre jedzenie. Obsługa kelnerska na odpowiednim poziomie. Wystrój typu stara piwnica, dużo elementów drewnianych. Polecam
Źródło:
Daria Łakomska
Bardzo miła obsługa a jedzenie to czysta przyjemność móc próbować tak wybitnie przygotowane posiłki
Źródło:
Łukasz Ol
Jest dużo smacznych dań z karty. Mogę polecić żeberka, golonkę, przystawkę z wątróbki i tatara.
Źródło:
Richard Heranval
(Przetłumaczone przez Google) Urocza podziemna restauracja.Przyjazna restauracja w piwnicy z niemal gigantyczną golonką w menu(Wersja oryginalna)Lovely restaurant underground.Sympathique restaurant en sous-sol avec au menu un jarret de porc presque gargantuesque
Źródło:
Dima Prushko
(Przetłumaczone przez Google) Ładne miejsce, doskonałe dania, normalne ceny, polecam.(Wersja oryginalna)Хорошее место, блюда отменные, цены в норме, рекомендую.
Źródło: