Irina Slobodyanyuk
Fanie że ilośc takich restauracji w Polsce się zwiększa! Życzę utrzymać tą gwiazdkę i się rozwijać.
Źródło:
Piotr Bieliński
Kto choć raz już był, sam zrozumie. Jedzenie to absolutna poezja i sama przyjemność, zarówno z konsumpcji jak i możliwości obserwacji ich przygotowania. Obsługa absolutny top, dbająca o wszelkie szczegóły. Całość tworzy klimat miejsca z którego nie chce się wychodzić.
Źródło:
Karolina Badach
Wspaniałe, pięknie przygotowane dania, chrupiące pieczywo wypiekane na miejscu oraz selekcja win. I nie trzeba się na niczym znać, ponieważ Pani Ewelina zawsze pomoże w dokonaniu wyboru i zawsze z uśmiechem poinformuje o nowościach. Moje ulubione miejsce w Warszawie. Świetna obsługa, utalentowany szef kuchni i wnętrze, które sprawia, że człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam to miejsce z całego serca!
Źródło:
Błażej Dudziak
Wyjątkowe miejsce na warszawskim Powiślu, znakomite menu degustacyjne, pięknie podane i smaczne kompozycje, inspirowane najlepszymi polskimi tradycjami. Jako goście poczuliśmy się bardzo dobrze zaopiekowani. Świetna selekcja win - tradycja spotyka się tutaj z winiarską awangardą.
Źródło:
Kermit63
One of our favourite places for a romantic time together as a couple. Attentive service and great food!
Źródło:
kasia wlodarczyk
cudowne i wyrafinowane smaki.Polecam gdy mamy czas i chcemy sie delektowac tym wspanialym jedzeniem.
Źródło:
Tomasz M
Ukończenie nauki w gimnazjum naszych dzieci celebrowaliśmy w Rozbrat 20 . Wyśmienite menu degustacyjne z doskonałym wyborem win ( także z Polski ) , obsługa profesjonalna , nie narzucająca się . Wystrój i atmosfera bez zadęcia . Naprawdę warto . Polecam
Źródło:
elisabetl2016
Een beetje uit het centrum, maar wat een verrassende heerlijke gerechten ! Ook top bediening en lekkere wijnen!
Źródło:
Karol
10/10Sympatyczna i profesjonalna obsługa. Dania na propsie. Tatar z jelenia i chlebek na zakwasie wymiatają. Spory wybór ciekawych win.
Źródło:
Szymon
To jest chyba konkurent dla Amaro i Barańskiego, bo względem pierwszego wizualnie chyba już jest lepszy, a drugiego goni kreatywnością i bezkompromisowością. Oczywiście szef kuchni, bo wygląd restauracji jest średnio korelujący z kwotą na paragonie i małe porządki by nie zaszkodziły, a pan w marynarce i z komputerkiem jak wyłączyć sobie dźwięk outlookowego maila to będzie nawet 5+.
Źródło:
Paul
I’ve been here for lunch twice and I’ve been completely blown away by both meals. I don’t write a lot of reviews but this place is amazing and I can’t recommend it more. Next I’m going to try it for dinner.
Źródło: