Pat Mireski
Kiedyś jadłem tu pizzę sezonową z gruszką i orzechami. To była jedna z najlepszych pizz jakich jadłem. Dzisiaj została pochłoniona pizza z kurkami. Także przednie wrażenie.
Źródło:
Michał Doliński
Najlepsza pizza jaką jadłem. Jeżeli jeść pizze to tylko z set kitchen, smak, zapach, jakość na najwyższym poziomie. Już nigdy nie kupię pizzy w popularnych pizzeriach.
Źródło:
Pan Pizza
Bardzo dobra pizza, nie polecę 4 serów bo są zbyt mało aromatyczne i wyczuwalne, ale mięsne pozycje to istna poezja. Bardzo dobre ciasto w stylu classic, jednak jedyne w swoim rodzaju, rozkręcone w dużej ilości podsypki, semoliny czy czegoś tam, co bardzo lubię i wpływa na chrupkość i przyjemną granulowość rantów i dołu wyczuwalną podczas podnoszenia kawałka i jedzenia. Sam rant "mięsisty" ale przyjemnie delikatny, nie zapychający . Bardzo fajna pizza, dobre czasy dowozu.
Źródło:
kamil halinkamil@poczta.onet
moja wybredna, rozpieszczona córeczka, pokolenie fast foodów powiedziała o pizzy "może być" a w Jej ustach to jak gwiazdka Michelina. Pizza pierwsza klasa, zostało trochę brzegów z ciasta, które zeżarł wybredny, rozpieszczony pies, czyli muszą być super składniki.
Źródło:
Mateusz Szymański
Trzecie zamówienie i wszystko pychotka. Najlepsza pizza w całej ogromnej okolicy, nie ma nic lepszego aż do ciao a Tutti Due na Mokotowie w jedną strona, a w drugą do Zalesia (Cucina Povera), więc jeśli ktoś nie szuka "polskiej pizzy" jakiej tutaj pełno i jakichś dziwnych smaków, ostrych sosów, nadmiaru soli i innych "niedoprawionych placków" to polecam :)Do tego pyszne Ravioli i super miła dostawa.Trzymajcie poziom!
Źródło:
Izabela Górnicka
Żałuję że tak późno odkryłam to miejsce. Pizza rewelacyjna najlepsza jaką jadłam. Ciasto pyszne, świeże składniki i przemiła obsługa. Gorąco polecam
Źródło:
Piotr Chmielewski
Witam. Byliśmy na weekendzie tatara był REWELACYJNY 😛. Dzisiaj zamówiliśmy pizzę- GENIALNA 🍕🍕🍕. Z czystym sumieniem będziemy Was polecać. Tak trzymać 👍👍👍.
Źródło: