Paweł Lewandowski
Najlepszy przykład na to, że rybę smażoną zje się wszędzie lepszą niż nad morzem. Solidne porcje, nie umęczone w oleju/fryturze, są też śledzie w kilku odmianach, tatar z łososia i ryba wędzona. Dodatki w postaci frytek i pieczywa, a do tego świeże surówki. Wszystko podane szybko i sprawnie. Polecam!
Źródło:
Agata Andruszko
Miałam okazję skosztować smażonego sandacza w panierce z frytkami oraz surówką z czerwonej kapusty. Zamówienie zrealizowano szybko. Rybka filet była delikatna i trzeba przyznać, że serwują dużą porcję :) Polecam miejsce dla wszystkich smakoszy ryb. Mając kartę z Soli zbiera się pięczatki za każdy zakup co przy 10 zakupie da nam 15 % rabatu.
Źródło:
daniel konopczynski
Super miejsce.Przyrulna knajpka,mała ale miły personel ceny przystępne blisko dworca PKP.Jadlem kanapkę z łososiem dobra świeże bułki i łosoś. Godne polecenia miejsce
Źródło:
Norbert Rasch
Zawsze smaczne i świeże ryby. Dla mnie najsmaczniejsze to te bez panierki. Zupy i dodatki też pyszne. Co prawda przed lokalem nie ma parkingu ale w pobliżu zawsze się coś znajdzie. Dobre jedzonko jest najlepszą rekompensatą za niedostatki parkingowe :)
Źródło:
L
Świetne miejsce z bogatą ofertą ryb i rozmaitych surówek. Miejsca którego brakowało w Opolu. Płatność na podstawie rozliczenia wagowego. Ceny przystępne rachunek za danie można zamknąć w 20 zł. W ofercie wiele gatunków ryb od morszczuka kończąc na soli, pstrągu i łososia. Lokal bardzo przyjemny utrzymany w marinistycznym klimacie.
Źródło:
Renata Chwist
Smaczne jedzenie i mega tanio 65 zł za 2osoby + picie! Miła obsługa i czyściutko ? ! Dziękuję jesteście wspaniali? tak trzymać,??
Źródło:
potato xd
Bardzo polecam. Pani przy kasie bardzo miła i sympatyczna, rybki pyszne. Na pewno będe często wpadać ;)
Źródło:
Tomasz Pawłowski
Dania z ryb świeże i pyszne, sałatki również. Porostu można zdrowo zjeść . Wiem za co place. Miła obsługa. Polecam
Źródło:
Fy kre
Вкусная рыба, очень просто , дешево и вкусно(Przetłumaczone przez Google)Pyszna ryba, bardzo prosta, tania i smaczna
Źródło: