Seli
Pretty nice selection of tapas. They have a nice garden as well. We would definitely be back here(Przetłumaczone przez Google)Całkiem niezły wybór tapas. Mają też ładny ogród. Na pewno tu wrócimy
Źródło:
Jolanta Heise
Doskonałe tapas, pyszna ośmiornica, croquettes wspaniałe. Desery bajeczne. Tapas z marchewki koniecznie spróbujcie!Moje ulubione tapas w Warszawie.
Źródło:
Marta Fraszewska
Przystawki palce lizać! Reszta bez zarzutu ale na największą pochwałę zasłużyła obsługa! :) Profesjonalna, pomocna, uśmiechnięta i bez nadęcia!
Źródło:
andy weik
We visited it on a saturday for lumch and it was great. The service was good,the different tapas were excellent,the only thing that could be better is the sangria,it could have been a lil bit sweeter and the price for 1l is very high.(Przetłumaczone przez Google)Odwiedziliśmy go w sobotę na lunch i było wspaniale. Obsługa była dobra, różne tapas były doskonałe, jedyną rzeczą, która mogłaby być lepsza, jest sangria, mogła być trochę słodsza, a cena za 1 litr jest bardzo wysoka.
Źródło:
Witold Wawrzyniak
Świetne jedzenie i obsługa. Wiele rodzajów tapas, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ja akurat jadłem smażone sardynki, które bardzo polecam.
Źródło:
Katarzyna Trzcińska
Super miejsce, pyszne jedzonko, miła obsługa. Pan Władek wspaniale wszystko doradził co możemy spróbować i do tego wyśmienite wino które idealnie pasowało. Polecam bardzo, koniecznie trzeba tam zajrzeć 🤩🤩🤩🤩🤩🎉🎉🎉👋👋👋😘😘😘😘😁😁😁😁
Źródło:
Iolandinia Spany
Według mnie najfajniejszy lokal w Hali Koszyki. Pyszne jedzenie, miła obsługa. Polecam i chętnie wrócę😃
Źródło:
Krzysztof Madej
Tapasy są GENIALNE. Polecam w szczególności byczy ogon, kalmary i krewetki. Smakiem naprawdę już bardzo blisko Iberii. Zdecydowany punkt na mapie gastronomicznej Warszawy.
Źródło:
Patrycja Panayiotou
Wspaniałe miejsce. Swobodna atmosfera, dobre jedzenie i świetna obsługa.Pan Krzysztof to mistrz świata w świecie kelnerskm.
Źródło:
Izabela Leszkiewicz
Dobra hiszpańska kuchnia. Bardzo miła obsługa. Ceny średnie. Polecam hiszpańskie kanapeczki w każdej postaci, polędwice z dorsza z salsą chorizo i szpinakiem, ośmiornicę z wędzoną papryką i ziemniakiem. Deser w postaci sufletu czekoladowego z lodami waniliowymi-raj dla podniebienia.
Źródło: