An A
Cudowne chleby. Szczególnie polecam chleb żytni 100%, nie wiem jak oni to robią, ale chleb jest mięciutki, delikatny, przepyszny, a nie twarda cegłówka jak to często bywa w innych piekarniach.Dziękuję za serce do wypieków i dbałość o najwyższą jakość i gorąco polecam innym :)
Źródło:
Monika Pawłowska-Mirowska
Chciałabym się podzielić opinią na temat chleba żytniego na zakwasie. Muszę przyznać,że już dawno nie jadłam tak pysznego chleba. W smaku jest rewelacyjny. Odpowiednio przechowywany długo zachowuje swoją świeżość. Czuć w nim wkład całego serducha i pasji. Chleb ten niezwykle przypadł do gustu nie tylko mojemu mężowi. Ja pomimo ,że nie jadam chleba niestety również nie mogę mu się oprzeć. Przypomina mi smak dzieciństwa.
Źródło:
Leszek Woźniak
Chleb potrzebuje odpowiednich składników i ciepła, by wyrosnąć,gdy jednak autor doda coś od siebie, wówczas mamy styczność z prawdziwym dziełem.Polecam chleb, który sprawia, że dzień jest lepszy :) i życzę smacznego!
Źródło:
Magda Olesz
Najlepszy chleb na świecie jaki jadłam dotychczas! Smak, którego nie da się zapomnieć oraz do którego chce się wracać 😊 Dobrze jest móc kupić chleb o dobrym składzie💓
Źródło:
Robert Zembrzycki
Pierwszy raz jadłem chleb ze Stacji Chleba Bochniak dawno temu, kiedy piekarnia mieściła się jeszcze w Bytomiu. Od tego czasu jest to moj niedościgniony przez nikogo ideał pieczywa. Polecam to miejsce z całego serducha, pyszne, pyszne i jeszcze raz pyszne ❤️
Źródło:
Elina Cherkas
Najlepszy chleb! Najpyszniejszy i najprawdziwszy. Na zakwasie, ale nie kwaśny. Żytni, ale nie ciężki :) Taki chleb, od którego z przyjemnością się uzależnia 😁Polecam wszystkim i każdemu :)
Źródło:
W. K.
Z czystym sumieniem polecam chlebki ze stacji chleba Bochniak, są pyszne i eko ! Nie jadłam lepszego pieczywa !
Źródło:
Jadwiga M
Przepyszny, prawdziwy, naturalny.Po pierwszej kromce cały chleb znika, bo nie da się mu oprzeć. Polecam 😍
Źródło:
Monika Kalahurska
Bardzo dobry prawdziwy chleb na zakwasie widać ze robiony z pasja a do tego smaczny i długo świeży. Polecam
Źródło:
Spawn Hell
Chleb rewelacja. Świeżutki, widać, że bez chemii. Bardzo duże bochenki, bardzo dobry na naturalnym zakwasie. Dobrze zapakowany. Polecam i dziękuję.👍
Źródło: