Krzysztof Blatkiewicz
Szkoda chłopaku że scala ocen jest taka mała .... przekonać mięsożerce do zjedzenia dobra które tworzysz ...szacun. Pad thai to doskonałe skrzyżowanie chrupkich świeżych składników z kwasowością i delikatnie podbitą nieprzeszkadzajacą ostrością sprawia , że z przyjemnością powrócę do TAJfuna na degustacje kolejnych dań z bagatego menu. Dziękuję za dzisiejsze kulinarne spełnienie. Zdjęcia z cyklu przed i po.... UWAGA nie wstydźcie się wylizać talerza.
Źródło:
Nikola Nowak
Było naprawdę pysznie! To moja 3 opinia w życiu, ale stwierdziłam, że warto napisać ją w przypadku tego miejsca. Jedzenie pyszne, jakościowe, świeże i dopieszczone! Po wyjściu czułam, że jestem nie tylko najedzona, ale też odżywiona i dopieszczona pod względem kombinacji smakowych. Przy kolejnej wizycie we Wrocławiu moje pierwsze kroki skieruje do Was!
Źródło:
Just Just
Kreatywnie, kolorowo, kulinarnie wyśmienicie i do tego wszystko wegańskie i mega pyszne! Obowiązkowy punkt dla wszystkich miłośników jedzenie\(^○^)/Do tego ciasta - kosmos! Sernik z nerkowca albo avocadowo-limonkowe, to bestsellery życia^^No i oferty specjalne - zawsze finezyjna i pomysłowe!♡I przemiła obsługa, zawsze pomocna dla tych niezdecydowanych;)
Źródło:
Alicja Nakoneczna
Bardzo ładne miejsce z ciekawymi daniami inspirowanymi kuchnią azjatycką. Porcje są bardzo duże, a ceny przystępne :)
Źródło:
Grzegorz Terenda (GTerenda)
Bardzo miła obsługa, która pomogła mi w wyborze dania trafiając w 10-tke! W lokalu panuje przyjazna atmosferę, a dania nie tylko dobrze wyglądają ale równie dobrze smakują
Źródło:
Hela Kalus
Pierwszy raz w życiu spróbowałam wege obiadu i bardzo miło się zaskoczyłam, Pad Thai mango- przepyszne, jedno z lepszych dań makaronowych jakie kiedykolwiek jakdłam. Polecam z całego serca odwiedzić miejscówkę, nie pożałujecie.
Źródło:
Anna Penkowska
Pyszna pomidorówka, słusznie nostalgiczna, acz zazjatyzowana (pożyczając słowko od Basi Stareckiej) kokosem i kolendrą.K-fries z zacnymi dodatkami, w tandemie z zupą to już udany pełny obiad. Imbirowy napar prawdziwie kopie ostrymi wiórkami :)Atmosfera na plus, i jeszcze za soundtrack z Löfflera punkcik dodatkowy.
Źródło:
Magdalena Fudali
Jedna z najlepszych restauracji we Wrocławiu (nie tylko wśród wegańskich). Bez nadęcia, ze spokojem, czuć duża troskę o ekologię w kwestii opakowań, pałeczek, kranówki. Sama kuchnia to petarda a poziom za każdym razem równie wysoki. Nic dziwnego ze prawie zawsze trzeba chwilkę poczekać na stolik ;) warto!
Źródło:
Agata Bałdyga
Miejsce w którym można zjeść wyjątkowe wegańskie dania. Zamówiony Pad Thai z sosem mango to poprostu poezja smaku.A mango lassi z dodatkiem kardamonu i mięty wypity do ostatniej kropelki 🙂Dla takich miejsc wraca się z czystą przyjemnością.Polecam!
Źródło:
Jana Skovr
Miejsce przytulne i pełne roślin. Przepyszne jedzenie, domowa kombucha, wrapy nori i ostre pad Thai. Najadam się do syta. Czasem trzeba jednak długo czekać na stolik, bo miejsce jest dość oblegane.
Źródło: