Monika Mirowska
Bardzo fajne miejsce na mapie Białołęki. Sandacz z dodatkami pyszny, podobnie pizza z gruszką i kozim serem. Dodatkowo przemiła obsługa :) polecam!
Źródło:
Ewa Gałka
Mistrzostwo! Żeberka w życiu nie jadłam lepsze!❤️❤️❤️❤️❤️ Naprawdę☺️☺️☺️☺️ bardzo polecam!A obsługa na 6!!!!🥰🥰🥰🥰🥰 Uwielbiam to miejsce 💋
Źródło:
Tomasz Gut
Bardzo dobre jedzenie, wszystko doprawione i zbalansowane. Przyjemne wnętrze i mały ogródek. Bardzo przyjazna obsługa.
Źródło:
Anita Kabala
Bardzo sympatyczne miejsce 😉 Przemiła obsługa, przyjemny wystrój i co najważniejsze - obłędna pizza ♥️Na pewno wrócimy!
Źródło:
Wojtek Wach
Bardzo dobry tatar, miła atmosfera, przyjemna atmosfera, pizza na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam to miejsce
Źródło:
Agnieszka
Przepyszne jedzenie i miła obsługa. Polecamy! Szczególnie placki ziemniaczane z łososiem, krem szczawiowy i sałatki. Pycha!
Źródło:
Bartosz
"Taka Sytuacja" to miejsce, które powinien odwiedzić każdy kto lubi tradycyjne dania w nowoczesnej interpretacji. Miejsce przyciaga niesamowitym smakiem, kameralną atmosferą, ciekawym wystrojem i szerokim wyborem dań w przystępnych cenach. Na pewno polecam Gnocchi z kozie serem i truflą - obłędnie smakują w towarzystwie aperola Na pewno tu jeszcze wrócę!
Źródło:
Ktoś
Bardzo sympatyczne miejsce, przepyszne jedzenie, fajna muzyka, a co najważniejsze bardzo miła obsługa. Dla mnie 10/10. Szczerze polecam i napewno tam wrócę
Źródło:
Dawid
Restauracja bardzo fajna, jedzenie pyszne z fajnym połączeniem kuchni tradycyjnej z nowoczesnym sznytem. Jednocześnie wielkie gratulacje dla kucharzy, którzy przygotowują dania na kuchni z widokiem na salę. Byłem tutaj nie jeden raz i zawsze wychodziłem zadowolony. Polecam
Źródło:
Karolina
Przyjemna atmosfera, swietna lokalizacja, ciekawe promocje i przyzwoite ceny. Zdecydowanie polecam, na pewno zajrzę ponownie!:)
Źródło:
Krzysztof
Bardzo miła atmosfera. Uprzejma obsługa ktora zawsze dobrze doradzi. Przepyszne dania które kucharz przygotowuje przy gościach. Całość uzupełnia oryginalna pizza i idealne desery.
Źródło: