Dorota Węgłowska
Na pierwszy ogień poszła drożdżówka z serem białym i rodzynkami. Świeża, solidnych rozmiarów dzięki czemu nie powinno się narzekać na cenę wypieków, nadzienia co najważniejsze również nie żałowano. O poranku można trafić na promocje, w sumie pierwszy raz spotkałam się z takim zabiegiem w jakiejkolwiek piekarni, ciekawy patent. Wrócę na pewno. Wiele wypieków wpadło mi w oko. Zatem nie ma co narzekać, piekarnia godna polecenia.
Źródło:
bergamona
Chaczapuri z serem I sezamem . Pyszne , chrrupiące i pożywne , z barszczykiem to już posiłek . Genialne Gruzińskie wypieki .
Źródło:
Jagoda Wojnarowicz
Polecam. Chaczapuri ze szpinakiem bardzo dobre z kurczakiem przepyszne. Słodkie przekąski również świetne. Wszystko świeże, często jeszcze gorące albo chociaż ciepłe. Zawsze miła obsługa. Fajne miejsce w świetnej lokalizacji :)
Źródło:
Weronika Baka
Bardzo dobra piekarnia Gruzińska, wybór wypiekanych placków sporo i dodatkowo coś na słodko się znajdzie. Jedzenie na ciepło, w dobrej cenie kilku złotych do kilkunastu max. Opcja na śniadanie do pracy super. Lokalizacja dobra, bo przy głownej ulicy i blisko przystanku.
Źródło:
Ireneusz Huszcza
Świetne miejsce i smaczne wypieki. Byłem tu już kilkukrotnie i nigdy się nie rozczarowałem. Jeśli chcesz wypędzić małego głoda, warto odwiedzić.
Źródło:
Aleksandra J.
Najlepsze chaczapuri w mieście! A ich bułeczka z wiśnią to najlepsze co można złapać na drugie śniadanie
Źródło:
Zofia
Panie szybko zapakowały nasze duże zamówienie, kupiłyśmy wiele pyszności, a wcale nie zapłaciłyśmy dużo!
Źródło:
Олеся
Zawsze wszystko jest smaczne, niedawno wysoko oceniłam kisz z kurczakiem, dodatkową niespodzianką był przyjemny prezent - rogalik z nutellą dla dziecka
Źródło:
Arek
Przepyszny lawasz, chaczapuri, cynamonka i duzo więcej z prawdziwie gruzińską serdecznością - polecam
Źródło:
Michal
Najlepsza gruzińska piekarnia w jakiej miałem przyjemność kupować, miejsce obowiązkowe zawsze gdy jestem we Wrocławiu
Źródło:
Robert
Bardzo smaczne wypieki u Państwa. Zawsze gorące i smaczne, ale najbardziej lubię z kurczakiem i serem. Polecam wszystkim.
Źródło: