Karolina Brzuszek
Uwielbiam tu wracać - właściciele to ludzie z prawdziwą pasją do wypieków, co czuć w każdym z nich. Focaccia, croissanty z nadzieniem i chleby to prawdziwa poezja - nic tylko często zaglądać, bo nowości też są niczego sobie. Dla mnie warszawska topka ???
Źródło:
Jakub Wydra
Jestem stałym bywalcem i przyznam, że z wszystkich piekarni rzemieślniczych w Warszawie mają najlepsze pieczywo. Dodatkowo cena względem innych piekarni rzemieślniczych najniższa, na ten moment TOP1 w Warszawie dla mnie! :)PS.Polecam Foccacia z kiełbasą i kurkami przepyszna :)
Źródło:
Tatiana Wolwacz
Bardzo smaczne ?, zawsze świeże. Podobne zrobione z produktów naturalnych, nie z proszków, co ma trochę wpływ na cenę, ale za jakość zawsze płacimy.
Źródło:
Saint „Simon” Peter
Zdecydowanie moje odkrycie roku!Chleb wiejski, nie dość, że jest pyszny w smaku, to trzyma się dobre dwa, nawet trzy dni - skóra robi się twarda, ale środek dalej pozostaje miękki.Podobnie chlebek chałkowy - świetne na grzanki na słodko i na słono.Bardzo polecam i trzymam kciuki za utrzymanie jakości.A! I proszę o Wolta! Dostawa byłaby dla mnie kawałek, mam jednak kawałek.
Źródło:
Dmytro Kolosovskyi
(Przetłumaczone przez Google) Rogalik z kremem pistacjowym był niesamowity. Również bardzo smaczna bagietkaNie jest jasne dlaczego w poniedziałek piekarnia jest nieczynna ?(Wersja oryginalna)Круасан з фісташками кремом був неймовірний. Також дуже смачний багетНезрозуміло лише чому в понеділок не працює пекарня ?
Źródło:
Seva Baskin
(Przetłumaczone przez Google) Piękny świeży chleb i miła obsługa.(Wersja oryginalna)Lovely fresh bread and friendly service.
Źródło:
Victoria
(Przetłumaczone przez Google) Proszę o przyniesienie rogalików z szynką i serem!!!!!!!!!!(Wersja oryginalna)Please, bring back ham and cheese croissants!!!!!!!!!!
Źródło: