Mateusz Solecki
Zdecydowanie najlepszy kebab w Pabianicach.Sami przygotowują mięso, placki czy pieczywo.Bardzo miła obsługa. Dostałem na miejscu turecką herbatkę gratis.Jeżeli ktoś lubuje się w zahirze, to ten kebab może mu nie posmakować. Ponieważ zahir dużo wspólnego z kebabem nie ma.
Źródło:
Piotr Paweł
Dawno nie jadłem tak pysznego kebaba. Restauracja wypieka własne placki co jest nie spotykane i smakuje zupełnie inaczej niż w większości kebabach . Serdecznie polecam to miejsce.
Źródło:
Maciej Kubicki
Specjalnie się kopłem na wycieczkę, jak to mówią towarzysze ze wschodu pазведка боем..., no i się opłacało, pierwszy raz w polsce czułem mięso, a nie mielone niewiadomo co..., do tego dwa sosy pomidorowe, a nie keczup z zawartością 10% pomidora, do tego szeroki wybór wypieków i słodkości. Dobrze, że mam tak daleko bo by trudno było utrzymać wagę. Pabianice mają kebab, w Łodzi jeszcze nie spotkałem...
Źródło:
Piotr Pietrzak
Jeden z lepszych kebabów jakie jadłem. Mięso nie jest zalane sosem jak w zahirze. Sos jest tylko dodatkiem który podkreśla smak mięsa. Polecam
Źródło:
Alicja Strachowska
Jedzenie pyszne i świeżutkie / robione na zmówienie/ Jak raz się tutaj zje to na pewno chętnie się tu wróci .Wielka kultura i klasa. Oryginalne kebaby i inne specjały tureckie w przystępnych cenach,podane z uśmiechem pani Marleny i Marii. Gratuluję i dziękuję.
Źródło:
Przemysław Kłos
Miejsce może nie jest najpiekniejsze w środku ale jest czyste pachnące.Kebab na talerzu pierwsza klasa, przygotowany starannie że szczegółami.
Źródło:
Zbigniew Sowinski
Kawałek Turcji w EPA. Pyszne prawdziwe jedzenie, nie marketowe, żadnego konserwowanego sosu. Przemili ludzie.
Źródło:
MARCIN PERKOWSKI
Pyszna bułeczka z wołowiną , pyszny chlebek.. pierwsze i oczywiście nie ostatnie zakupy w tym miejscu ! POLECAM
Źródło:
Pawel Ike-Duninowski
Świetne miejsce , bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie , polecam , pozdrawiam z ul. Wyszyńskiego :)
Źródło: