Marcin „Majson” Włodarczyk
Świetne miejsce w klimatycznym otoczeniu. Obsługa kelnerska na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne, pięknie podane. Czego chcieć więcej ?
Źródło:
Agnieszka Cyniak
Fantastyczną obsługą.Klaudia K. uśmiechnięta, cierpliwa, bardzo pomocna i życzliwa?Jedzenie SZTOS! Świetna atmosfera?
Źródło:
Herrera Studio
Restauracja na najwyższym poziomie. Szef kuchni to prawudzuwy magik smaków. Na uwagę zasługuje profesjonalna obsługa kelnerska Pani Klaudii i Pana Kacpra. Dziękujęmy.
Źródło:
Sandra Sokol
Jedzenie obłęd wszytko dopięte na ostatni guzik wracam tu od lat ale nigdy nie poznałam aż tak wspaniałej kelnerki jak pani Klaudia sam uśmiech aż przyciąga wspaniała osoba ? będę wracała napewno polecam wszystkim szczególnie krewetki i tatar obłęd ❤️
Źródło:
Daniel Wójtowicz
Wspaniała kuchnia, doskonałe, wypracowane i ciekawe smaki. ( zupa-zalewajka, jagnięcina, kaczka, deser z "knedli"). Dobra i miła obsługa.Klimat starej Łodzi w nowym wydaniu, Elegancko. Polecam
Źródło:
Krzysztof Ciesielski
Byliśmy zadowoleni. Lekkie zgrzyty jeśli chodzi o personel, który był nieco chaotyczny, ale tylko na początku naszej wizyty. Menu ciekawe, oryginalne. Zaserwowanym daniom, nie mogliśmy nic zarzucić. Uprzedzam jednak, że dania główne to nie są porcje dla mega głodomora. Jedliśmy cielęcine z truflami, krewetki królewskie i trio wieprzowe.
Źródło:
darek malag
Smaczne potrawy, wyśmienita obsługa, przyjemne miejsce.To co Nas także mile zaskoczyło, to czas podania potraw - nieco ponad 15 minut (była to sobota po południu, klientów nie było zbyt wielu).Mleczna cielęcina była delikatna i przyjemnie doprawiona, pierś z kaczki soczysta(!), z ciekawymi dodatkami.Warte dodania jest to, że obecnie w Ogrodach Geyera można spokojnie znaleźć miejsce do parkowania w zasadzie o każdej porze.
Źródło:
Blazej S
Bardzo dobre jedzenie podane w nowoczesnym stylu. Obsługa Pana Huberta odpowiadającą jedzeniu czyli na najwyższym poziomie. Klimat samej restauracji również super. Była to Nasza pierwsza wizyta, ale nie ostatnia.
Źródło:
Dominik Szczeciński
Pyszne przemyślane dania - jadłem przystawkę z menu sezonowego (smażone tofu i truskawki), makaron z rostbefem i białymi szparagami, deser z goframi. Smaczne drinki, pyszne piwo, jasna przejrzysta karta, wygodne fotele. No i super fajny i pomocny kelner - pan Łukasz. Polecam
Źródło:
TheLoopFlesh
Jedzenie wyborne zajewajka skradła nasze serce. Obsługa na najwyższym poziomie. Pan Paweł o wszystko dla nas zadbał i dobrze zna się na drinkach ??
Źródło:
Marcin Pytel
Ciekawa i smaczna kuchnia. Atrakcyjnie podane. Porcje zadowalające. Bez problemu można się najeść. Do tego bardzo miła i pomocna obsługa. Szczerze polecam.
Źródło: