Tadeusz C
Jeżeli ktoś chce poczuć namiastkę Italii w Lublinie to jest to zdecydowanie najlepszy wybór.Znakomite jedzenie, pyszna kawa, miła obsługa. 10/10.Prawdziwy klimat Italii.
Źródło:
Karolina Wojtowicz
Bardzo dobre calzone i dużo faszu-byłam najedzona w opór. Pizza 🍕 też bardzo smaczna. Byliśmy 1 raz i na pewno nie ostatni bo masa pozycji w menu jeszcze do wypróbowania ;D a skorzystaliśmy z witryny ;D Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam 🤩☺️
Źródło:
Weronika Bomba
Lokal odkryty przez przypadek ale zdecydowanie godny polecenia. Bardzo dobra pizza, krótki czas oczekiwania i przemiła obsługa.
Źródło:
SRG LU
Jestem osobą, która stroni od włoskiego jedzenia, jednak "Veneziano" sprawia, że z przyjemnością odwiedzam to miejsce dla pysznego jedzenia i wspaniałej obsługi oraz atmosfery :)
Źródło:
Kamil Próchniak
Świetna pizza, doskonałe ciasto i składniki wysokiej jakości. Często wpadam idąc do pracy i nigdy nie jestem zawiedziony. Serdecznie polecam 😉
Źródło:
Natalia Stani
Zdecydowanie brakowało takiego miejsca w Lublinie! Pyszne tramezzini i cudowna włoska pizza z najlepszej jakości składnikami. Super miła obsługa, otwarta na klientów ;) Na pewno jeszcze wrócimy i wszystkim polecamy !PS. Do tego bardzo dobra kawa ;)
Źródło:
Michał Żuchowski
Super! Brakowało takiego miejsca w okolicy medycznego. Pizza świetna, panuozzo także. Ceny bardzo uczciwe, a jakość wyśmienita. Polecam!Edit. Po pół roku wpadłem znowu i zero spadku jakości. 11/10!
Źródło:
Shesbellaa
Bardzo polecam lokal! Super młodzi ludzie z poczuciem smaku. Pizza wyjątkowa, ciasto obłędne! Mega pomysł z pizzą na kawałki! ❤️
Źródło:
Arthur Pereniall
Do lokalu trafiłem przez przypadek , wziąłem pizzę na kawałki i bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, obsługa miła a jedzenie dobre, polecam
Źródło:
Aleksandra Bałaban
Przypadkowe odkrycie! Jedzonko Super! Pan który obsługuje mega miły i ma ogromną wiedzę na temat włoskiej kuchni 😁
Źródło:
Paulina Krasa
Pizza sztos, kanapeczki jak we Włoszech, kawa pyszna, mocna i aromatyczna. Super nowe miejsce na mapie Lublina!
Źródło: