Kamil B
Czysty zadbany lokal z miłą obsługą i dobrym jedzeniem.Jest to natomiast lokal w którym głównie serwuję się mięso oraz ryby.Nie znaczy to że nie można zjeść bezmięsnego dania - na przykład sałatkę szafirową, zupkę, kozi ser, lub desery.
Źródło:
Dawid Kozioł
Bardzo przyjemna restauracja. Zamówiliśmy Stek z polędwicy i filet z karmazyna. Na deser gruszkę i creme brule. Wszystko było smaczne, wyczyściliśmy talerze. Bardzo miła obsługa. A na deser rozbawili nas kawą (zdjęcie :)
Źródło:
Irving Washington
Restauracja na najwyższym poziomie. Dania są wręcz wykwintne, wspaniale podane - polecam grillowanego łososia, podawanego na zapiekance warzywnej. A na deser - sernik z białą czekoladą i pyszna kawa.Nad wszystkim czuwa fachowa obsługa, niezwykle (ale bardzo naturalnie) uprzejma i pomocna.
Źródło:
Marta Marsz
Przepyszne jedzenie. Podane jak w Master chef...gratuluję estetyki i smaków. Naprawdę smacznie i gustownie. Jesli chodzi o wystrój ja się zakochałam. Moje klimaty! Goraco polecam. Wrócimy na pewno!
Źródło:
Paweł Dziedzic
doskonale pięknie podane dania.Pyszne wino ,aromatyczne zielone herbaty.Z wybranych z kart posiłków wygrał sandacz z szyjkami rakowymi:)
Źródło:
Grzesiek Gargas
Bardzo miłe miejsce do kameralnych spotkań, dobre wino, dania starannie przyrządzone, miło i elegancko.
Źródło:
Jakub Siejak
Polecam ten lokal , bardzo smaczne jedzenie , mimo , że to restauracja są tu bardzo dobre szoty ,wystrój idealny do lokazlizacji , obsługa miła , ceny bardzo dobre , według mnie nie ma żadnych negatywów.
Źródło:
Paweł Dziedzic
doskonale pięknie podane dania.Pyszne wino ,aromatyczne zielone herbaty.Z wybranych z kart posiłków wygrał sandacz z szyjkami rakowymi:)
Źródło:
Marta Marsz
Przepyszne jedzenie. Podane jak w Master chef...gratuluję estetyki i smaków. Naprawdę smacznie i gustownie. Jesli chodzi o wystrój ja się zakochałam. Moje klimaty! Goraco polecam. Wrócimy na pewno!
Źródło:
Marta D
Nowoczesny i elegancki wystrój, miła obsługa sympatyczna atmosfera. Menu w niecodziennym stylu co pokusza do wypróbowania nowych smaków.
Źródło: